reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Pojechał wczoraj tatuś do Rosmanna po Calgon do pralki i kazałam kupić deserek Bobovity,ten co wcześniejTo zgadnijcie co kupił... i patrzył żeby nie wziąść z indykiem.I do tego jeszcze sok Bobofrut po 12-tym m-cu.:no:Wytumaczył się tym,że już zamykali sklep.:tak:
Ach ci faceci mój mąż jest taki sam jeśli chodzi o zakupy :dzwoni do mnie po dwa razy albo twierdzi że tego nie było lub że nie mówiłam.Ręce opadają.

Dziewczynki,

Może trzeba im dać pusty słoiczek po zupce i niech idą z nim do sklepu. A jak dziwnie się poczują, bo będą tam na nich patrzeć z niedowierzaniem to może zapamiętają na przyszłość :)))

Mój ostatnio wg moich zaleceń kupił co trzeba za wyjątkiem jednego słoiczka ... bo mu się cyferki pomyliły hehe no ale ten jeden odstawie i poczeka ta 2 mce hehehe :)))

a ja mam problemy z zakupem najprostszych chrupek kukurydzianych, bo trudno je znalezc w wiekszosci sklepów, sa takie smakowe tylko :(((
podaje młodemu żółtko , tzn pół, co drugi dzień i dzisiaj przetestuję kaszkę manną w mleku :) jako zagęszczacz na noc :) dzisiaj mi spał od ok 20:15 do 6 , przy czym butlę wypił o 19:40 :))) oby już tak było ze nie musze go dokarmiac w nocy :)

Dziewczynki,

Może trzeba im dać pusty słoiczek po zupce i niech idą z nim do sklepu. A jak dziwnie się poczują, bo będą tam na nich patrzeć z niedowierzaniem to może zapamiętają na przyszłość :)))

Mój ostatnio wg moich zaleceń kupił co trzeba za wyjątkiem jednego słoiczka ... bo mu się cyferki pomyliły hehe no ale ten jeden odstawie i poczeka ta 2 mce hehehe :)))
Hi hi to mój mąż tak kupuje pampersy (wycinam mu rozmiarówkę)

Dziewczyny a jakiej firmy mannę podajecie dziecku? I czy jest to zwykła bo wiem że jeszcze sa błyskawiczne.Nie wiem jaką kupić.

dzisiaj mi spał od ok 20:15 do 6 , przy czym butlę wypił o 19:40 :))) oby już tak było ze nie musze go dokarmiac w nocy :)
:szok:Pieknie spal.Gratuluje! :-) Ja to tylko moge pomarzyc... Chcialabym, zeby chociaz budzil sie tylko jeden raz...

Dziewczyny a jakiej firmy mannę podajecie dziecku? I czy jest to zwykła bo wiem że jeszcze sa błyskawiczne.Nie wiem jaką kupić.
A probowalyscie maszke manna BoboVity? Ja robi sie na wodzie -juz zawiera mleczko. BoboVita mleczna kaszka manna

Kupiłam Julkowi wczoraj kaszkę ryżowo-brzoskwiniową Bobovity i na kolację wytrąbił z butli 180ml.Chyba bardzo mu smakowała:tak:,w każdym bądź razie lepiej niż malinowa Nestle.Teraz przez sen zjadł 160ml malinowej,wcześniej nie chciał:no:.

Asiulinka ja się jeszcze z tą kaszką nie spotkałam niestety:no:
Karolinka dostała w sobotę kawałeczek parówki:szok:jeszcze nigdy nie była taka szczęśliwa jak coś jadła:-D:tak:Na szczęście nic jej po niej nie było, a dziś kupa była normalna;-):-)więc chyba parówka pomogła na nasze kupkowe problemy;-):happy::laugh2:

reklama
I ja tej kaszki nie widziałąm:-(Ale teraz już wiem czego szukać:tak:
Aga paróweczkę już dałaś:confused2:Dobrze że nic małej nie było:-)
Grześ ząbków nie ma to pewnie by jej nie pogryzł jeszcze...

Do góry