julkowa
Agentka 002 :-)
Julek natomiast nauczył sie szczypać po cycusiach i to dosyć boleśnie.Przedwczoraj dziabnął prawego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Julek natomiast nauczył sie szczypać po cycusiach i to dosyć boleśnie.Przedwczoraj dziabnął prawego.
Ach ci faceci mój mąż jest taki sam jeśli chodzi o zakupy :dzwoni do mnie po dwa razy albo twierdzi że tego nie było lub że nie mówiłam.Ręce opadają.
Hi hi to mój mąż tak kupuje pampersy (wycinam mu rozmiarówkę)Dziewczynki,
Może trzeba im dać pusty słoiczek po zupce i niech idą z nim do sklepu. A jak dziwnie się poczują, bo będą tam na nich patrzeć z niedowierzaniem to może zapamiętają na przyszłość ))
Mój ostatnio wg moich zaleceń kupił co trzeba za wyjątkiem jednego słoiczka ... bo mu się cyferki pomyliły hehe no ale ten jeden odstawie i poczeka ta 2 mce hehehe ))
Pieknie spal.Gratuluje! :-) Ja to tylko moge pomarzyc... Chcialabym, zeby chociaz budzil sie tylko jeden raz...dzisiaj mi spał od ok 20:15 do 6 , przy czym butlę wypił o 19:40 )) oby już tak było ze nie musze go dokarmiac w nocy
A probowalyscie maszke manna BoboVity? Ja robi sie na wodzie -juz zawiera mleczko. BoboVita mleczna kaszka mannaDziewczyny a jakiej firmy mannę podajecie dziecku? I czy jest to zwykła bo wiem że jeszcze sa błyskawiczne.Nie wiem jaką kupić.