katrinm5
Fan(ka)
My też już wprowadziliśy jakiś czas temu gluten.Grzes je kaszki z glutenem i żadnej alergii nie ma .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj marzy mi sie ta normalizacja.Chociaż....... córeczka mojej znajomej ma już14mc i jeśli chodzi o spanie to ma dokładnie jak większość z nas.Brrrr aż się boje, mam nadzieję że synek z tego wyrośnie a nie długo na noc spróbujemy dać kaszkę mannę może to pomoże dłużej spać.
emi a tej metody jeszcze nie próbowałamA napewno z niej skorzystamDziewczyny a próbowałyście dac maluchom jakiegos misia do spania. Igorek zasypia ze mną w łózku trzymając mnie za buzię, włosy.... ale jak tylko zamknie oczki to ja go przenoszę do łóżeczka, kładę na boczek a przy nim Tygryska którego ma od urodzenia i on wtedy go lapie i ladnie spi dalej. Jak się budzi wyspany to się z nim bawi przez jakis czas, naprawde go lubi i mysle ze dzięki niemu dosyc ladnie spi.
Przedwczoraj dziabnął prawego.Rozumiem że cycusie jeszcze całe
My próbowaliśmy czasami pomagaja mu zasnąć podusie ale to nie zawsze ,musi czuć mnie.Dziewczyny a próbowałyście dac maluchom jakiegos misia do spania. Igorek zasypia ze mną w łózku trzymając mnie za buzię, włosy.... ale jak tylko zamknie oczki to ja go przenoszę do łóżeczka, kładę na boczek a przy nim Tygryska którego ma od urodzenia i on wtedy go lapie i ladnie spi dalej. Jak się budzi wyspany to się z nim bawi przez jakis czas, naprawde go lubi i mysle ze dzięki niemu dosyc ladnie spi.