reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
My jak narzaie nowosci nie wprowadzamy bazuje na tym co juz podawalam.Laurze zasmakowaly chrupki kukurydziane wiec dziennie wcina po 2 szt.
Soczkow i innych cudow nie chce, pije tylko mleczko.Co sie jej stalo:szok: wczesniej pila:szok:Na razie tylko butelka

Laura w wannie to plywa na brzuchu leje jej mnostwo wody a ona zalewa lazienke:-D Cora bardziej lubi siedziec ale lezenie na brzuchu sie jej nie znudzilo:-) i krecenie wokol wlasnej osi odpychajac sie nozka tez nie:-)Nadal bawi sie stopami

Wczoraj zgodnie z zaleceniem lekarza Kacper dostał marchewkę+ziemniak+kawałek mięska z indyka. No i od wczoraj nic mu się nie dzieje,ale jeszcze zobaczymy. kupka była normalna więc chyba nie szkodziło. Za tydzień druga "dawka mięska";-)

A co do niekapka to chyba za wcześnie jednak. Może kupię i spróbuję,jak nie będzie chciał to zostanie na później.

Grzesio tez lubi leżeć w wanience na brzuchu i pluskać nogami:-)Teraz zafascynowany jest również stopami mojego siostrzeńca który ma 8 miesięcy:-DJego mu już nie wystarczają:-DI ciągle na nogach chce stać i wtedy skacze jak sprężynka:-D

Witam! Czy Wasze lipcowe dzieciaczki miewają zastoje w gadaniu (głużeniu albo w gaworzeniu)??? Moja córka ma takie zastoje i zastanawiam sie czy to jest w normie czy coś sie dzieje. Bywa tak, że buziaczek sie jej nie zamyka, a czasami milknie nawet do tygodnia czasu. Czy zdarzają sie u Was podobne sytuacje???

reklama
Sczerze mówiąc to nigdy nie zwracałam uwagi czy to zastój. Krzyś po prostu czasem ma bardziej gadatliwy dzień a czasem jest milczkiem...właściewie to podobnie jak ja :-D. Jednak codziennie coś tam zagada, rano albo przed wieczornym spaniem, czasem coś mi opowiada i się cieszy, innym razem trochę się pożali.

sstacha Twoja córeczka przez cały tydzień nic "nie mówi" czy cał tydzień potrafi być "małomówna"? Dzieci tak jak każdy człowiek mają lepsze i gorsze dni, ale jeśli takie milczenie trwa tydzień...nam się to nie zdarza.

Do góry