reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Dziewczyny - no niezłe ilości butków mają Wasze bobaski:-D

Trzeba więc dla młodego szykować wolną półkę w szafce na buty, a najlepiej pewnie całą szafkę:-)

Dzisiaj robimy małe turnee po sklepach, wczoraj rozłożyli nam przed domem piękny plac zabaw, z huśtawkami, zjeżdzalniami itp. Jak Zaki to zobaczył + bawiące się dzieci, to ledwo go utrzymałam na rękach, a uszy bolały od piszczących zachwytów mojego synka:tak:

Zakładacie maluszkom w domu kapciuchy czy biegają na boso albo w skarpetkach??? Czy kapcie też muszą być na wyposażeniu małego człowieka???

Ja mam panele i Kacper wywracał się w skarperkach,nawet jak miały ABS:-D
Więc tylko buciki z otworami są po domku. Czasami lata w skarpetkach ale szybko przynosi sam buty do założenia:-D:-D

Ja słyszałam ze powinno podawac sie od 3 roku,my poczekamy z prowadzaniem:tak: przeciez Amelka ma na wszystko jeszcze czas,nigdzie nam sie nie spieszy....nie wiem czy bedziemy czekac az do 3 roku...ale na pewno nie teraz:no:

Nam się właśnie ABSy od intensywnego używania pościerały i już niestety kilka poślizgów na panelach zakończyło się guzami, więc pewnie trzeba będzie zakupić kapcie:tak:

Jak wyglądają buciki z otworami:confused:

Wiem od pediatry Laury ze od roku mozna podawac krowie mleko ale ja jeszcze podaje modyfikowane.Laura nabialu ma wystarczajaco duzo bo codziennie 600ml mleka do tego jogurt albo serek.Wiec na krowie poczekam

reklama
Do góry