reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
No tak głupie pytanie:crazy:
A jak podajecie rybę?Grześ jadł do tej pory ze słoika a chcę zrobic sama
A ja sie przekonałam ze jednak sa różne te słomki bo przez taka zwykła to Julek za duzo pije i później sie dławi.A dzis mu kupiłam soczek w kartoniku i tam sa takie spłaszczone które na końcu maja tylko trzy dziurki i ta jest taka''wolna'' dla nas w sam raz.

Odnośnie dań to my dzis na obiadek rybkę a dokładnie kotlety rybne które maja nawet w środku marchewke i zielony groszek.A do tego duszona marchewka na masełku i ziemniaczki.Aaa mam pytanko dajecie może juz młode ziemniaczki.?Nie mam czasu gotować dwóch dań a zreszta kto to by zjadał.bo Julek to raczej niejadek.

Na deserek jogurt naturalny z truskawkami.I zmykamy na spacerek bo własnie sie obudził.

Blania zjadla ziemniaczki puree z mieskiem z lydki -cale i marchewka nie chciala surowki, i kaszke na koolacje popila napojem i poszla spac :tak::-)
a jutro to nie wiem co ugotowac ?

ja podaje Blani mlode ziemniaczki nawet z chlodnikiem jak jest goracou nas i z zielonymi warzywami :tak::-) uwielbia :tak: a kiedy wprowadzacie mleko krowie???:confused::confused::confused::confused:

reklama
Do góry