reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
moja Blanka ma 5 par butow z czego ja zadnej nie kupilam tylko dziadki , albo przyszywany znajomy :tak:skorzane i nawet ma kalosze na dzialke na wakacje :-D:-D sandalki, adidaski, polbutki 2 pary i kalosze:tak:noi po domu ciapki z tawrda podeszwa

Hej mleko krowie to od dwuch lat jak nie trzech;-), ja napewno nie będe podawać Milence bo ma skaze:-(, przetwory z mleka jogurty i twarożek są od roku. A czemu chcecie krowie już dawać??:szok:

wszędzie pisze że do lat 3 nie powinno się dawać dziecku mleka krowiego,
ale ja się do tego nie stosowałam.
Dawałam Kacprowi chyba ze dwa razy pół na pół z wodą i nic mu nie było,a teraz nie chce ani tego ani tego..:-D Chyba za mądry się robi i co będzie jadł samo mleko jak jakieś miecho jest lepsze:-D:-D:-D:-D
Budyń mu ostatnio zrobiłam.

reklama
Te sandałki zginają się tak jak powinny. Kacper ma 4 pary butów+jedne za duże. Adidaski ,jakieś trampeczki od wujka,sandałki i ciapki po domu.

Do góry