reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

A u nas wkońcu sie cos ruszylo:-D nareszcie!!!! Dzis zobaczylam jak ida dwie nastepne perełeczki:-D:-) lewa gorna jedynka i prawa dolna dwojka :tak: huraaaaaaaaaaaaa ale sie cieszymy bo juz sie doczekac nie moglismy

Ostatnia edycja:
reklama
Laura cundna:tak: O Boziu jak urosła :tak:jak ogladalam Ją to troszke mi przypomina moja Amelke,tez dzis jadla takie miesko ale z raczek mamusi.Chyba musze zaczac powoli uczyc Moją samodzielnego jedzenia....bo jak narazie to tylko chrupoeczki,ciasteczka itp je sama

Grześ pił sam wodę z kubeczka takiego normalengo:-)A jaki zadowolony był przy tym:-)Spodobało mu sie ściąganie prania z suszarki:szok:A potem sie nim bawi:wściekła/y:Wczoraj upodobał sobie zabawę w szufladzie....najpierw wszystko wyrzucił a potem w nia wszedł..i tak skakał że ja zarwał:wściekła/y::wściekła/y:

Z tego co ja wiem to żeby nie miały bardzo twardej podeszwy! i nie zginały się w połowie tylko pod paluszkami.
Szkoda że nie da się filmików tu przesłać.
Co do bucików - racja i Żadnych sztywnych pięt.To co mówią w Mamo to ja to traktuję z przymróżeniem oka:tak:,bo czasem to naprawdę brednie:baffled:.
Filmik możesz wrzucic na YouTube - Broadcast Yourself.
a tu umieścic linka do filmiku.:tak:
w niedzielę julek kursował na długości 2 metrów ode mnie do Mirka a wczoraj puścił się ściany i podreptał do fotela,mam nadzieję,że pewnym krokiem podepcze roczek.

reklama
No tak głupie pytanie:crazy:
A jak podajecie rybę?Grześ jadł do tej pory ze słoika a chcę zrobic sama
Żadno pytanie nie jest głupie:no:;-):-D.
Ja przeważnie robię Pomysł na rybę w sosie śmietanowo - koperkowym:tak: albo smażoną w cieście naleśnikowym i tą panierkę póżniej zdejmuję.U nas przeważnie panga na stole ale i makrelą Jul nie pogardzi;-).

Do góry