reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Katrinm5 my też w wózku usypiamy a po 30min jak ogarne pokuj to do łózeczka i w nim już do rana jejku ciekawe czy nasze skarby się tego oduczą czy5 letnie dzieci będziemy bujać:baffled::confused:

Moja jak się przebudzi to paje ciciu przytulam nachylając się do łóżeczka i całuje w czułko a potem głaszcze włoski i robie ciiiiii

reklama
Witajcie lipcowe mamy:-)

Mój Zaczek tydzień temu postawił pierwsze kroki:tak:

Dwa dni chodził tzw. chodem kaczora Donalda - na miękkich nóżkach i z
wypiętą pupą, a od piątku chodzi raźno po mieszkaniu sam. Jak się go trzyma za rączkę to ostro przyspiesza, choć zdecydowanie woli chodzić sam - taki już się poczuł samodzielny:-D

Teraz już nie ma wyjścia - trzeba kupić buciki.

Wiecie jakie są dobre i sprawdzone buciki, nie chciałabym kupić takich, które będą w jakiś sposób deformować nóżki:baffled: Kiedyś mówili całkiem sporo o bucikach dla maluchów w TVN Style Mamo to ja, ale niestety nie pamiętam szczegółów.
Będę wdzięczna za wszelkie informacje!!!

Pozdrawiam mamy drepczących maluszków

Do góry