reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

Mam problem,bo Kacper wogóle nie chce jeść! Tylko picie idzie i to w dużych ilościach... Mleka to już chyba z tydzień nie jadł....
Zje tylko ryby...

reklama
Grzes sprobowal wczoraj truskawke która bardzo mu zasmakowała:-)Mam nadzieje że nic nie wyjdzie po niej.Jadł tez gruszkę,banana a jabłko nadal nie zostało zaakceptowane.Przyznam szczerze ze rzadko daje mu cos innnego niz słoiczek na obiad:zawstydzona/y:Jadł paroweczki ,kisielek i rosołek z kluseczkami-dziadzius dla wnusia zrobił:-)Daje tez owoce z twarozkiem z Hippa.Chociaz chce jesć to co my ale nie zawse mu odpowiada:-D
Hmm...Grzesiowi jeszcze nie podawalam pic przez słomkę:confused:Takie zwykłe slomki czy jakieś specjalne:confused:

Najzwyklejsze jakie są!:rofl2:

Z tego co ja wiem to żeby nie miały bardzo twardej podeszwy! i nie zginały się w połowie tylko pod paluszkami.

Kacper też protestuje jak chcę z nim pochodzić za rączkę,bo jakoś mi tego brakuje,ale cóż. chodzi jak opętany i wszędzie wejdzie!

Szkoda że nie da się filmików tu przesłać.

o kurczaczek dziewczyny wy to sie macie z tym bujaniem , wozeniem, lulaniem ujajaja ja to chyba mam aniolka , Blania to rewelka dziewczynka , zasypia na drzemki sama , daje jej pic i potem smoczka i krowke tuli i zasypia po kilku min.
w nocy idzie spac doslownie o 19.00-30 i do rana samego ...bez wozka bez niczego :no:
od kad pojechalam do Pl , i zostala z babacia potrafi sie obudzic w nocy 2 razy i wola mama , przyjde dam pic dam moncia i poglaszcze , potule rekami, dam milosci zeby czula sie bezpiecznie i spi sobie do rana :tak::tak:

Blinka moja zdolniacha swietnie pije z prawdziwego kubka,przechyla powoli i otwiera buzie:tak: tylko musi miec malo w kubku bo jak za mocno przechyli to wylewa sie za kolniezyk :-Dnoi sama chce jesc lyzeczka zupke :tak::-) swietnie jej to wychodzi :tak: a ja otwiera buzie jak sie karmi sama mowie wam ale smiechu wczoraj bylo jak sie karmila raz lyzka raz kubek :tak::tak::tak::-D:-D

a dzis dalam jej kawalek banana a ona jak czytalam bb , wytarla nim podloge , poprostu go rozmazala i wkleila w podloge , a potem sie swietnie na nim slizgala i jezdzila w ta i spowrotem :szok::szok::szok::szok:cala wymazana trafila do wanny bo nawet nie mogla stac tak sie slizgala w tym bananku :szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D

reklama
Do góry