reklama
Muszę się pochwalić (oby nie zapeszyć;-)), że Grześ od jakiegoś czasu już całkiem ładnie śpi. Je przed zaśnięciem (koło 20), a potem budzi się na jedzenie między 4-5 (czasem nawet koło 5.30).:-) Śpi w swoim łóżeczku.
Jak się przebudzi, to wstaję, głaskam po główce i zasypia, czasem jak mocniej się rozpłacze, to trzeba go chwile przytulić i zasypia na nowo.
Jak się przebudzi, to wstaję, głaskam po główce i zasypia, czasem jak mocniej się rozpłacze, to trzeba go chwile przytulić i zasypia na nowo.
Gratulacje , ciesze sie ;-)Muszę się pochwalić (oby nie zapeszyć;-)), że Grześ od jakiegoś czasu już całkiem ładnie śpi. Je przed zaśnięciem (koło 20), a potem budzi się na jedzenie między 4-5 (czasem nawet koło 5.30).:-) Śpi w swoim łóżeczku.
U Mnie Blania tez juz spi cala nocke jakis miesiac albo i dwa juz
Na wieczor daje jej kaszke mleczno wielozbozowa smaczny sen jest bardzo dobra dla dzieci polecam ja Blania spi po niej cala nocke obudzi sie okolo 21 na popitke mleczkiem i kima do rana czasem wstanie napije sie i spi dalej
ale powiem wam ze moja kolezanka karmila synka na kolacje manna i nie chcial maly spac po niej , budzil sie jej w nocy ale od kad mzienila mleko na aptamil 3 z nestle polskiego i zaczela dawac kaszka na smaczny sen spi maly cala nocke obudzi jej sie tylko okolo 5 na picie i spi do rana
czasem warto zmienic kolacyjke ;-)
Polecam kaszke ;-)
Pozdrawiam
Marta1981
Rodzyneczka
Julek w nocy gorączkował,całą noc kwęczał i jęczał,karar leci jak z kranu.:-(
Marta - zycze zdrowka dla synka ;-)
Marta jak tam Juleczek sie czuje?ma jeszcze goraczke?mam nadzieje ze juz troszke lepiej..... pozdrawiam
Amelcia jeszce budzi sie w nocy dwa razy na cycusia,probuje najpierw dac jej pic ale nie zawsze chce,a nawet jak wypije to i tak cycus musi byc.
Amelcia jeszce budzi sie w nocy dwa razy na cycusia,probuje najpierw dac jej pic ale nie zawsze chce,a nawet jak wypije to i tak cycus musi byc.
Dziewczyny Moja Blnaczeka juz chodzi
Naprawde puszcza sie i potrafi isc nawet 3m bez zadnego trzymania sie niczego :-) musi miec tylko wyczajony obiekt i skupiona niesamowicie dazy do niego
nie poddaje sie jak upadnie tylko podnosi sie i z kucaka wstaje normalnie
od 3 dni zrobia takie postepy ze az wszyscy nie wierza sama nie dowierzam oczom , dzielna jest strasznie
Naprawde puszcza sie i potrafi isc nawet 3m bez zadnego trzymania sie niczego :-) musi miec tylko wyczajony obiekt i skupiona niesamowicie dazy do niego
nie poddaje sie jak upadnie tylko podnosi sie i z kucaka wstaje normalnie
od 3 dni zrobia takie postepy ze az wszyscy nie wierza sama nie dowierzam oczom , dzielna jest strasznie
Marta1981
Rodzyneczka
Dziękujemy,już lepiej,gorączki nie ma tylko charczy troszkę i leciutki katarek.
reklama
Blaneczka zjadla dzis rano kaszke , pozniej obiadek na dwa razy rosolek z kurki z marchewka, pietruszka selerkiem , z makaronem i dodalam pietruszke swierza, zmiksowalam z mieskiem z udka i bardzo jej smakowalo mam wrazenie ze jej juz sie przejadly te nudne sloiczki
a na kolacje kaszka z owocami siwrzymi popila mleczkiem i spi , od kad znow zrobilo sie chlodniej Blancia ladnie jee
a na kolacje kaszka z owocami siwrzymi popila mleczkiem i spi , od kad znow zrobilo sie chlodniej Blancia ladnie jee