reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze maluszkowe rozterki

reklama
Muszę się pochwalić (oby nie zapeszyć;-)), że Grześ od jakiegoś czasu już całkiem ładnie śpi.:tak: Je przed zaśnięciem (koło 20), a potem budzi się na jedzenie między 4-5 (czasem nawet koło 5.30).:-) Śpi w swoim łóżeczku.:tak:
Jak się przebudzi, to wstaję, głaskam po główce i zasypia, czasem jak mocniej się rozpłacze, to trzeba go chwile przytulić i zasypia na nowo.:tak:

Muszę się pochwalić (oby nie zapeszyć;-)), że Grześ od jakiegoś czasu już całkiem ładnie śpi.:tak: Je przed zaśnięciem (koło 20), a potem budzi się na jedzenie między 4-5 (czasem nawet koło 5.30).:-) Śpi w swoim łóżeczku.:tak:
Jak się przebudzi, to wstaję, głaskam po główce i zasypia, czasem jak mocniej się rozpłacze, to trzeba go chwile przytulić i zasypia na nowo.:tak:
Gratulacje , ciesze sie ;-)
U Mnie Blania tez juz spi cala nocke jakis miesiac albo i dwa juz :tak:
Na wieczor daje jej kaszke mleczno wielozbozowa smaczny sen jest bardzo dobra dla dzieci polecam ja :tak:Blania spi po niej cala nocke :tak:obudzi sie okolo 21 na popitke mleczkiem i kima do rana :tak:czasem wstanie napije sie i spi dalej :tak:
ale powiem wam ze moja kolezanka karmila synka na kolacje manna i nie chcial maly spac po niej , budzil sie jej w nocy ale od kad mzienila mleko na aptamil 3 z nestle polskiego i zaczela dawac kaszka na smaczny sen spi maly cala nocke obudzi jej sie tylko okolo 5 na picie i spi do rana :tak::tak:
czasem warto zmienic kolacyjke ;-)

Polecam kaszke ;-)

Pozdrawiam

Moja Amelcia dzis rano złapala łapkami swoj kubeczek niekapek i sama z niego zaczeła pic:szok:ale zrobiłam wielkie oczy hahahahhaaa :-D

Marta jak tam Juleczek sie czuje?ma jeszcze goraczke?mam nadzieje ze juz troszke lepiej..... pozdrawiam

Amelcia jeszce budzi sie w nocy dwa razy na cycusia,probuje najpierw dac jej pic ale nie zawsze chce,a nawet jak wypije to i tak cycus musi byc.

Dziewczyny Moja Blnaczeka juz chodzi :tak:
Naprawde puszcza sie i potrafi isc nawet 3m bez zadnego trzymania sie niczego :tak::-) musi miec tylko wyczajony obiekt i skupiona niesamowicie dazy do niego :tak:
nie poddaje sie jak upadnie tylko podnosi sie i z kucaka wstaje normalnie :szok::tak:
od 3 dni zrobia takie postepy ze az wszyscy nie wierza :tak::szok::szok: sama nie dowierzam oczom , dzielna jest strasznie :rofl2:

reklama
Blaneczka zjadla dzis rano kaszke , pozniej obiadek na dwa razy rosolek z kurki z marchewka, pietruszka selerkiem , z makaronem i dodalam pietruszke swierza, zmiksowalam z mieskiem z udka i bardzo jej smakowalo mam wrazenie ze jej juz sie przejadly te nudne sloiczki :baffled:
a na kolacje kaszka z owocami siwrzymi :tak:popila mleczkiem i spi , od kad znow zrobilo sie chlodniej Blancia ladnie jee:tak:

Do góry