jasmina111
Fan(ka)
:-):-):-)Wspinanie na kolanka i nóżki
to jest to co Tygrysy lubią najbardziej:-):-):-)
to jest to co Tygrysy lubią najbardziej:-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie mam, a nie wystarczy mój cyc i mleczko?masz jakieś leki nawadniające,Smectę,Enterol,Floridral?
U nas podobne nocki tylko ja zazwyczaj poddaję się jak usypianie trwa ok 40 min i biorę Julka do nas.I powoli zaczynam się z tym godzić że nasze nocki tak właśnie będa wygladać.Wszelkie sposoby zawiodły.Pozostało mi tylko czekanie.Może jak się zrobi cieplej wprowadzimy wieczorne spacery i to pomoże, po cichutku liczę na to.Heja, no wiec ja napisze o naszej cudownej nocy nie przespanej, Blania poslza spac o 19.30 i przebudzala sie cala noc , miala bardzo lekki sen obudzila sie o 22 i popila herbatki , pozniej dalam jej mleczko o 12 ja polozylam sie o 1 a Blania wstala juz o 2.30 i nie chciala usnac , plakala zjadla melczka i herbatki popila i nie mogla usnac , patrzyla mi w oczy i nie chciala ich zamknac :-(. a ja swoje mialam na zapalkach , dopiero zauwazylam ze pokoju jest za goraco otworzylam okno lekko przewietrzylam mieszkanie, zdjelam Blance spiworek i o 4 zasnela :-( o 5.30 obudzila sie i wyladowala u nas w lozku a juz o 6.30 bawila sie w lozeczku takze dzis mialam naprawde nie przespana nocke :-(
I to chyba nastepne zabki nam ida...:--(biedna meczy sie i sina juz dzis na busce bo nie wyspana :-(
Mam nadzieje, ze nie mam sie co martwic, ale moja Lenka jeszcze nie raczkuje :-( Unosi wysoko glowke do gory, raczki wyprostowane, nozki potrafi zgiac, ale ciezko jej podniesc pupe do gory. A najlepiej to jej wychodzi kolyska, podnosi do gory nozki i raczki i potrafi tak kolysac sie na brzuszku dlugo :-)
Zgubil sie gdzies moj suwaczek :-( dadam wiec, ze jest z 11 lipca.