reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dziekuje,juz lepiej tylko te dlugasne smarki zostaly...juz lepiej jej bylo w nocy bo jak nigdy obudzila sie i smiala no i wstawac chciala...jakas godzine musialam sie z nia bawic...:-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Noemi trzymamy kciuki - zdrowiej szybciutko:-)
A do nas też przyplątał się katar ale narazie dajemy rade no i idą nam kolejne zeby znowu nadprodukcja śliny i silny ból dziaseł
A do nas też przyplątał się katar ale narazie dajemy rade no i idą nam kolejne zeby znowu nadprodukcja śliny i silny ból dziaseł
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Noemi dużo zdrówka, trzymaj się i zdrowiej nam szybciutko.
A co do słuzby zdrowia to ja przeszłam juz swoje ze starszym synem i teraz jestem po prostu uprzedzona na maxa. A w dodatku lekarzy zjada rutyna, bo zawsze u dziecka gorączka, to napewno trzydniówka albo zapalenie ucha. My przez takiego babsztyla niepotrzebnie bralismy bardzo silny antybiotyk
A co do słuzby zdrowia to ja przeszłam juz swoje ze starszym synem i teraz jestem po prostu uprzedzona na maxa. A w dodatku lekarzy zjada rutyna, bo zawsze u dziecka gorączka, to napewno trzydniówka albo zapalenie ucha. My przez takiego babsztyla niepotrzebnie bralismy bardzo silny antybiotyk
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kochane ciotki dzieki za dobre slowa....:-)
reklama
Podziel się: