reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Ania dziekuje-z niunia juz lepiej...Wiem co przezywasz...wezwij lepiej lekarza bo zawsze pewniej...przynajmniej bedzsiecie wiedzieli co robic i jak dzialac...duzooooooooooooooooooo zdrowka dla waszego skarba...

reklama
Aniu, zdrówka życzymy!!! Nasz przy katarze nie miał gorączki więc my normalnie do lekarza pojechaliśmy, niestety nie było naszego bo był na jakimś szkoleniu akurat :(
U mnie ok, miałam przeboje tylko w sobotę rano - przeczyściło mnie i przeszło, dziękuję za troskę :)

dzieki dziewczyny:-)
wczoraj dzwonilam po lekarza ale mogl byc dopiero ok 21, wiec wezwalam dzisiaj
Byla na dyzureze akurat nasz pan doktor - Mati ma zapalenie gornych drog odechowych - oskrzela czyste..dostal cos na odflegamienie i wysuszenie..od jutra bede podawac...
Meczy sie bardzo...budzi sie co 20 minut w nocy..jestem zombie a do tego dzisiaj mnie zaczela cos brac..boli mnie gardlo...nawet nie mam jak wziac goraca kapiel buuu
zebysmy sie wykurowali na swieta....:baffled:

Ania! Trzymajcie sie oboje cieplutko!
Polecam herbatke HIPPA na przeziebienie - nie wiem, czy to psychologiczna sugestia, czy faktycznie dziala, ale mi pomaga za kazdym razem, jak czuje ze mnie cos rozklada :-D

reklama
Do góry