reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Martynko wracaj nam szybciutko do zdrówka, a Ty mamusiu bądż dzielna, na pewno wszystko b ędzie dobrze!

Martynko trzymamy kciuki żeby choroba poszła precz. :baffled:
My też już po kuracji antybiotykowej i co się okazało że zupełnie niepotrzebnej, bo Kuba wcale nie miał zapalenia ucha tak jak powiedziała pediatra na ostrym dyżurze. Na kontroli u laryngologa okazało się że uszka ok.
Mama Marcinka mój Kuba też mocno ulewa. Nawet nie wiem czy to nazwać ulewanie bo czasem jest zaraz po posiłku, a czasem dużo później takie już przetrawione. Moja pediatra to bagatelizuje, więc już sama nie wiem o co chodzi. Jak będziesz coś więcej wiedziała to daj znać.

Duuuużo zdrówka dla Martynki:-)

Sumka a nie myślałaś żeby się sonsultować z innym lekarzem? Mojej Izie przy wypisie z szpitala lekarz stwierdził kręcz szyjny, ale potem pediatra stwierdził że nic nie widzi, więc uznałam że ten w szpitalu przewrażliwiony. Ale teraz zauważyłam że Izka odwraca się na brzuch tylko w jedną stronę, wybieram się więc do neurologa by zobaczył co jest grane. Tym razem idę do 2 lekarzy, na NFZ mam wizytę na 18 grudnia no i idę jeszcze prywatnie tak dla porównania.

A u nas dzis temperatura i marudzenie - czyli norma po szczepieniu:-( Szykuje sie wiec ciezki dzien.

Irmaa moj tez sie przewraca na brzuch tylko w jedna strone. To to jest oznaka problemu?

reklama
irmaa dzięki za radę właśnie umówiłam się do innego pediatry a do swojej idę w czwartek na szczepienie i ciekawa jestem co teraz powie.
Mój Kuba też przewracał się tylko w jedną stronę i to przez całe dwa miesiące. Dopiero od tygodnia przekręca sie w obie. Byliśmy u neurologa przy okazji nierównych źrenic i mówiłam o tym lekarce. Powiedziała że u dzieci to normalne że preferują jedną stronę

Do góry