reklama
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Witam to że się odejmuje to wiem i po odjęciu miała wieczorem 38.5 więc podałam jej ten NUROFEN DLA DZIECI poskutkowało noc ok jedna pobódka ale rano jak lek przestał działać znowu 38.5 więc znowu nurofen.PO POŁUDNIU IDĘ DO LEKARZA NIECH LEPIEJ ZOBACZY CO JEST PRZYCZYNĄ MOŻE MA CZERWONE GARDEŁKO PFU PFU OBY NIE OBY TO BYŁO NA ZĘBY.Ja mam bardzo złe wspomnienia z moją pierwszą córką.Roksi urodziła się też w czerwcu i dokładnie w grudniu pierwszy raz zachorowała tylko tak już poważnie że wylądowałyśmy w szpitalu a wina byłuy właśnie niby zęby bo od nich zawsze się zaczynało i ytak szpital co 2 albo 3 miesiące.Bardzo źle wspominam tamte czasy opieka fatalna w szpitalu brak izolatki ale nie zostawiłam małej samej ani na chwile .Spaliśmy na zmianę z mężem na ziemi pod łóżeczkiem w swoim oczywiście śpiworze pielęgniarki patrzały spod byka po co my tak siedzimy przy tym dziecku i że patrzymy im się na ręce mówię wam co ja przeżyłam wtedy przez ten szpital to nikomu nie życze .DLATEGO TERAZ SIĘ TAK BOJĘ.DOBRA KOŃCZE SMUCIĆ NARAZIE
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Trzymam kciuki żeby wszystko było ok, mamusia - daj znać co i jak po wizycie
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Mamusia, miejmy nadzieję, że z Martynką tak nie będzie! Idź z nią koniecznie do lekarza, może wystarczy leczenie w domku. Ściskamy i całujemy Martynkę gorąco i życzymy duuużo zdrówka!!!
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Trzymamy kciuki, żeby z Martynką było wszystko w porządku. A "posmucić" czasem trzeba, bo jak się z siebie wyrzuci różne obawy, to od razu bardziej trzeźwo spogląda się na sytuację. Mamusiu, trzymaj się dzielnie!
mamusia
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dobrze że jednak poszłam do tego lekarza MARTYNA MA ZAPALENIE GARDŁA WIRUSOWE więc przepisała jej antybiotyk i mam podawać czopki PYRALGINUM 1/3 czopka.Mam nadzieję że po tym temperatura spadnie.Antybiotyk w zawiesińce oby tylko go nie zwymiotowała.
reklama
Podziel się: