reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Miki jakby od czasu do czasu nie zakaszlał - a kaszle brzydko - to niekt nie powiedziałby o nim, że chory. Rozrabia na całego:eek: A u niego w grupie była dziś szóstka dzieci:szok:

No to powaliło grupe Mikusia :szok:
Zdrowiejcie dzieciaczki!!!

Fredka, nasza pani pediatra mówi, że przez 3 doby po antybiotyku może nie być poprawy. Jak w czwartej dobie nie poprawia się, to trzeba znów do lekarza.

bo pewnie dał antybiotyk na wirusa ;) niektórzy tak potrafią
u nas niestety skończyło się antybiotykiem u Karola bo z tego co poczatkowo wyglądało wirusowo rozwinęła się angina z wysoką gorączką!!! i mega zapaleniem spojówek:( ale dostal ten antybiotyk co bierze dwa dni i działa 5 i już jest od razu lepiej, tylko kaszel nocny jeszcze mu dokucza, ale boję się co z Bartolem będzie bo już jesc nie chcial, znów w nocy go katar męczy i pokasływanie:( błedne koło jednym slowem...
zdrówka dla wszystkich!!!
Syla jest acodin w syropie? lekarz nam pozwolił pół tabletki ale i tak bałam się Karolowi to dać, a sinecod słaby...

u nas jak u Ciebie Baska...skonczylo sie dzis na antybiotyku..angina!tez poczatkowo lekarz myslal, ze to wirus...:baffled:tylko u Klaudii nie ma goraczki. ale bol gardla, migdalow, katar i brzydki mokry kaszel...
Gracjan tez zle spal, a obudzil sie z zielonymi glutami!...ja bylam na nocce, jak wrocilam A. stwierdzil, ze nie chce bym pracowala:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny jestem mega załamana. Ala jest po 3 dobach brania antybiotyku i nic. Śpię w nocy po 2, 3 godziny a w dzień chodzę po ścianach. Nie widać, żeby była chora a w nocy nie da się zapanować nad kaszlem. Kaszle po 2,3 godziny ciągiem. Osłuchowo czysta a kaszel wariuje. I co teraz? Idę na 12 30 do lekarza. Aż się boję, że zaserwuje nam wycieczkę do szpitala. Co ja komu zawiniłam, że tak ciągle dostaje w kość:szok::no:.

reklama
Sylwia rozmawiałam z tą lekarz telefonicznie. Jak pediatra nie będzie wiedziała co robić mam brać Alcię i do niej jechać. Tylko jest małe ale. Aby dojechać do niej trzeba jechać około półtorej godziny w jedną stronę. Mam trochę pietra, żeby Ali jeszcze dodatkowo nie przeziębić i nie doprowadzić do powikłań. Nie wiem czy przy antybiotyku można tak wędrować.

Do góry