reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Ola dzisiaj prze kasłała calutką noc. Rano ból gardła i krew z nosa. Po całym dniu siedzenia w domu dochodzę do wniosku, ze moje dzieci to łobuzy do potęgi ntej. Ola chora? Chyba jej leń się rozchorował. Przez cały dzień żadnych objawów choroby. Doszłam do wniosku, że to chyba przemęczenie organizmu.

reklama
Klaudia strasznie kaszlala cala noc...az ja brzuszek bolal z tego, suchy meczacy, dlawiacy ja kaszel... bylam juz ubrana, gotowa do wyjscia do pracy ...no i nie moglam jej tak zostawic...teraz wstalismy i ide z Dusia do lekarza.

nie dostalysmy sie do naszej lekarki, a angielska stwierdzila- wirus i podawac regularnie paracetamol i przejdzie..;/...:baffled::baffled::baffled:(moja polska lekarka ma full ludzi i dopiero do niej dostalam sie na wtorek na 10.10

Miki zdrowka!

Klaudia teraz niby czuje sie ok...nawet tak nie kaszle..Wpadli znajomi co maja malutkiego kilkutyg. pieska, chciala jechac do nich troszke sie pobawic...to pozwolilam. ;-)

reklama
Do góry