reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Fredka, ale czy to jest pulmunolog? Bo chyba tylko taki lekarz może tu zaradzić. To jedziesz poza Warszawę? A czym miałabyś jechać? Kominikacją miejską?
Zdrówka i trzymaj się!

reklama
Tak nasza alergolog ma dwie specjalizację pulmonolog. i alergolog.. A co do choroby ostre zapalenie krtani. A co gorsze ona jest na etapie buntu dwu latka. Drze się ciągle, więc ta krtań ciągle jest nadwyrężona. To bardzo ciężki okres w jej życiu. Ola przy niej to pikuś. Ta zaczęła nawet próbować mnie bić,histeryzuje, pluje, rzuca się na podłogę. Największe jej osiągnięcie to stwierdzenie głupia mama. Opadła mi szczęka. W związku z powyższym dlatego nie ma żadnej poprawy. Żeby było lepiej Ala musi zamknąć buzie, tylko jak?

zdowka dla dzieciaczkow!

u nas z Dusia oki, antybiotyk dziala. Gracus - zaglutowany:eek:..slini sie wiec zeby ida...

Fredka przykro mi:(
ada się poinhalować? bo przy zapaleniu krtani to powinno być pomocne....ale mój Bartek np się nie da, AKrol i owszem chętnie ale Bartek zwiewa od inhalatora gdzie pieprz rośnie
a acodin co sylwia pisze na noc próbowałaś???
(dzięki Syla za namiar) Karol dziś jęczy że ucha ma zatkane, pozostaje mi tylko pomodlić się by nic z tego dalej nie wynikło:(:(:( a nieznośny jest niesamowicie

O rany Święta idą a tu prawie wszystkie dzieci chore. A na dworku piękna wiosenna pogoda. U mnie jest prawie 7,5 stopnia. Słońce pięknie przygrzewa. Życzę szybkiego powrotu do zdrowia!!!!!

u nas z Dusia juz oki, a Gracus katar straszny...zle spal.teraz odsypia nocke...jest nieznosny, rozdrazniony i chcialby caly czas na rekach byc:baffled:

ZDROWKA MALUCHY!!!

reklama
Do góry