reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

mam identyczne zdanie jak Ty Baska i zgadzam sie z Toba w 100%..moge podac nazwe leku - veromox lub pyrantelum:happy2: my przyjelismy 2 dni temu lyzeczke leku - cala rodzinka;-D

reklama
Obydwie chore. Ola ma bardzo czerwone gardło i boli ją do tego stopnia, że sepleni i nie mogę jej zrozumieć a Ala ma nadal chrypkę i wielgachne migdałki. Tak więc zaczęliśmy sezon chorobowy. Ech...

zdrowka Fredzia!!! u mnie Klaudia kaszle jak zasypia...ale tak to wszystko wraca do normy. Czekamy na wezwanie do szpitala. Dam znac.

Marysia jakaś niewyraźna. Katar i lekka gorączka. Albo przeziębienie albo ten ząb co się wykluwa od 3 miesięcy właśnie wykluwa się ostatecznie.

No i Wojtek ma anginę. Jakas nietypowa, bo nie za wysoka gorączka, ale angina. Po ostatniej nocy zdecydowałam się jednak na lekarza. I widac dobrze zrobiłam. Antybiotyk na 10 dni, wiec do końca przyszłego tygodnia mamy Wojtka w domu. I tak nie jest źle, bo to trzeci antybiotyk Wojtka w życiu. A ostatnia poważniejsza choroba była u niego 1,5 roku temu - ospa.
Stas chyba zdrowy. Nic mu nie jest i dziś był w przedszkolu. Isia też ma sie dobrze - żeby się tylko od Wojtka nie zaraziła.

reklama
Do góry