reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
no a my przerobiliśmy wszyscy po kolei jelitówkę:( na szczęście dolegliwości pokarmowe jeden dzień ale nie muszę chyba dodawać że potem to się jeszcze ciągnie - u nas bóle żołądka i osłabienie, u chłopaków mega katar i brak apetytu...Bartek niestety jeszcze niewykurowany, u niego jak zwykle jak się katar zacznie to znów miesiąc z głowy, w ogóle dołujące to wszystko bo praktycznie cały miesiąc przechorowany z bardzo małymi przerwami, mam nadzieję że listopad będzie lepszy
Wam też tego życzę:)

dziewczeta, a czy robicie co jakis czas badanie kalu dzieciom? bo ja staram sie, bo kiedys mi lekarz w PL powiedzial, ze dziecko przedszkolne trzeba co jakis czas badac i odrobaczac...

wczoraj bylam u lekarza z Klaudia i dzis dalam kal do analizy, bo niepokoi mnie to, ze mloda wiecej robi kupek niz je...w ciagu 2 h potrafi zrobic 4 kupki- normalne.

reklama
Do góry