reklama
dzieki dziewczyny, poki co czekamy na skierowanie do spziala- i tu dlugo nie trzymaja, sadze ze tego samego dnia ja wypuszcza...
tatus strzelil Dusce kapiel z babelkami - wlaczyl jej jacuzzi...podalismy jej paracetamol, bo bola ja brzuszek...i temp. spadla do 36,6, zjadla kolacje i poszla znowu spac..
tatus strzelil Dusce kapiel z babelkami - wlaczyl jej jacuzzi...podalismy jej paracetamol, bo bola ja brzuszek...i temp. spadla do 36,6, zjadla kolacje i poszla znowu spac..
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Ciesze sie ze jest poprawa... bakterie w moczu juz przerabialismy i wiem co to znaczy
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Dusiu, zdrówka!
Kasiu, oby u Olgi na kaszlu się skończyło.
Martusia dziś w domu- mąż z nią został, pewnie wieczorem pojedziemy do lekarza i wezmę zwolnienie. Wczoraj już niewyraźnie wyglądała, miała katar, ale nie jakiś mega, a w nocy źle spała, nos zatkany, rano obudziła sie z gorączką.
Kasiu, oby u Olgi na kaszlu się skończyło.
Martusia dziś w domu- mąż z nią został, pewnie wieczorem pojedziemy do lekarza i wezmę zwolnienie. Wczoraj już niewyraźnie wyglądała, miała katar, ale nie jakiś mega, a w nocy źle spała, nos zatkany, rano obudziła sie z gorączką.
u nas lepiej, aczykolwiek za tydz zrobie jej tez badanie kalu- dzis juz 2 razy byla w wc...
czuje sie ok i nawet na godzinke yjde z nia na plac zabaw, bo sloneczko sie pojawilo, ...niech sie troszke przewietrza dzieciaki.
Olga, Martusia- zdroweczka!
czuje sie ok i nawet na godzinke yjde z nia na plac zabaw, bo sloneczko sie pojawilo, ...niech sie troszke przewietrza dzieciaki.
Olga, Martusia- zdroweczka!
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dziewczynki zdrowka...
Kasia u nas tez jak powiem ze wszyscy zdrowi to ktos sie zaraz na drugi dzien posypie
Kasia u nas tez jak powiem ze wszyscy zdrowi to ktos sie zaraz na drugi dzien posypie
reklama
Podziel się: