reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
dzieki dziewczyny, poki co czekamy na skierowanie do spziala- i tu dlugo nie trzymaja, sadze ze tego samego dnia ja wypuszcza...

tatus strzelil Dusce kapiel z babelkami - wlaczyl jej jacuzzi...podalismy jej paracetamol, bo bola ja brzuszek...i temp. spadla do 36,6, zjadla kolacje i poszla znowu spac..

Klaudia obudzila sie o 7 z bolem gardla...ale radosniejsza, bo nie ma goraczki i brzuszek nie boli(raz w nocy obudzila sie z bolem brzucha)...antybiotyk dziala.

Rusia, to dobrze że jest lepiej.
Wczoraj koleżanka do mnie dzowniła pytała jak dzieciaki - mówię spoko, zdrowe - a Olga dziś wstała z kaszlem:confused2:

Dusiu, zdrówka!
Kasiu, oby u Olgi na kaszlu się skończyło.
Martusia dziś w domu- mąż z nią został, pewnie wieczorem pojedziemy do lekarza i wezmę zwolnienie. Wczoraj już niewyraźnie wyglądała, miała katar, ale nie jakiś mega, a w nocy źle spała, nos zatkany, rano obudziła sie z gorączką.

u nas lepiej, aczykolwiek za tydz zrobie jej tez badanie kalu- dzis juz 2 razy byla w wc...
czuje sie ok i nawet na godzinke yjde z nia na plac zabaw, bo sloneczko sie pojawilo, ...niech sie troszke przewietrza dzieciaki.
Olga, Martusia- zdroweczka!

reklama
u mnie tez tak jest- kilka dni temu napisalam,z e nie pamietam kiedy byly antybiotyki, a tu dzis Duska je bierze(odpukac Gracjan jeszcze nigdy nie bral...-informuje tylko...:happy2:

Do góry