reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Wojciacha cos jednak wzięło, bo musiałam go dzis z przedszkola z lekką gorączką odebrać. W dmu był jak zdrów, ale wieczorem temperatura mu urosła. Nie iwem, co dalej, ale jutro go do przedszkola nie puszczę. No i cały mój plan pracowy się zawalił, ale co robić.

zdrówka małym i dużym!!!
u nas przecikaszlowo tez sinecod
a ja mam problem z Bartkiem akurat bujamy sie z problemem już chyba z miesiąc - Bartke koło oczka ma krostki - lekarz zalecił oksycort A- znikały i pojawiały się jeszcze bardziej, po masci z antybiotykiem nei znikały w ogóle - diagnoza więc że grzybicze, tydzien męczyliśmy się z syropem przeciwgrzybiczym - zmalała ich ilość ale generlanie koszmar żeby Bartek to pił nie podchodziło mu, no ale teraz przy antybiotyku wróciły jeszcze mocniejsze- normalnie dół już nie wiem co robić i swedzi go to :(

Wojtuś, zdrówka!

Baśka, a byliście u dermatologa?

Pani w aptece odradziła Acodin, bo jest zalecany od 6 lat, tym bardziej, że Martuś drobna- 16 kg, kupiłam Supremin (ten sam składnik co ma Sinecod). Noc trochę lepsza- o tyle, że Martunia nie kaszlała co chwilę, tylko miała kilka napadów kaszlu, po których na dłuższy czas zasypiała, jak wychodziłam po 7 z domu to spała jeszcze. Zobaczymy jak będzie dziś, jeśli nic się nie zmieni, to jutro znów do lekarza.

reklama
u nas na noc na kaszel też Sinecod. Tylko tyle, że ja go czasami podaje w nocy jak Ola ma atak. I przechodzi. Nauczyłam się też, że wietrzę mieszkanie. Wpuszczam trochę chłodnego powietrza. Bynajmniej Ali to pomaga. A te napady to mnie przy życiu trzymają.
Kasiu a jaki ma kaszel Martusia suchy krtaniowy czy mokry?

Wojtuś - zdrówka!
Baśka czytając Twoją wypowiedź nasuwa mi się moje ulubione powiedzenie jak nie urok to przemarsz wojska. Przerąbane masz. Trzymam kciuki. I może rzeczywiście idź do dermatologa.

Do góry