reklama
Brawo dla Alusi. :-)
Moi chłopcy tez bardzo lubię wszelkie syropy. Jak Ola mówi, że ją boli gardło, a Ty masz wątpliwości, to obejrzyj to gardło - zwykle powinno być zaczerwienione.
Zdrówka dla Olgi.
U nas u Wojtka nieznaczna poprawa. Gorączki nie ma 2 dzień, ale nadal kaszle, choć kaszel ciut sie zmienił na lepsze. No i niestety Wojtek mi cos sprzedał, bo mnie gardło pobolewa i kiepsko się czuję. Ale na szczeście totalnie mnie nie rozłozyło. Może sie jakoś utrzymam :-)
Moi chłopcy tez bardzo lubię wszelkie syropy. Jak Ola mówi, że ją boli gardło, a Ty masz wątpliwości, to obejrzyj to gardło - zwykle powinno być zaczerwienione.
Zdrówka dla Olgi.
U nas u Wojtka nieznaczna poprawa. Gorączki nie ma 2 dzień, ale nadal kaszle, choć kaszel ciut sie zmienił na lepsze. No i niestety Wojtek mi cos sprzedał, bo mnie gardło pobolewa i kiepsko się czuję. Ale na szczeście totalnie mnie nie rozłozyło. Może sie jakoś utrzymam :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
witamy w klubie u nas tez w nocy gorączka i rano do południa, zobaczymy jak będzie dalej, poza tym żadnych innych objawów.
Wojtek lepiej, bo troche mniej kaszle. Ale i tak został w domu, bo ja się rozchorowałam, więc nie ma problemu z opieka. Gardło strasznie nie boli, a co gorsze nic za bardzo brać nie mogę - jak to w ciaży. Pije na zmianę herbatę z sokiem malinowym i imbirem i mleko z masłem i miodem. Jak do jutra nie przejdzie, to lecę do lekarza.
reklama
Podziel się: