reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

zdrówka dla wszystkich!!!

Kasiu- to chyba teraz taki wirus bo Karol w zeszłym tyg miał zapalenie krtani i tak własnie szczekał ale odpukać - dośc szybko mu przeszło bez antybiotyku, za to ja skończyłam tradycyjnei z zatokami zawalonymi a Bartek z antybiotykiem bo cały wrzesien mu się na przemian katarki i kaszelki ciagneły, gardło brzydkie.... takze ja doła już załapałam bo miałam nadzieje że ten rok inny a zaczął się tak kiepsko jak tamten :(:(:( poza tym jeszcze dół finansowy i jakby mało tego - zwolnienei daje po kieszeni a zakupy w aptece- wiecie same:() także ponarzekałam, ale inni mają gorzej więc jakoś damy rade:)

reklama
Wszystkim chorujacym, zyczymy zdrowka.

Nas na razie omijaja choroby ale pogode mamy tu ladna i male skoki temperatur (powyzej 12 do 16 stopni) wiec jeszcze sezon chorobowy oficjalnie sie nie zaczal.

ZDROWECZKA!!!
Ja jak mi nie przejdzie pojde dac sie osluchac bo jakos tak mi sie ciagnie przeziebienie...teraz mam taki odrywajacy kaszel...ale dam sobie z 3 dni i zaczne w koncu jakies syropy brac bo nic nie bralam...
Jak tam Wojtek ze swoja wysypka???
U nas znowu szorstka skora na buzi...wiec znowu smarujemy mascia zapisana przez lekarza,...

u nas odpukać..... cieszę się chwilową swoboda. Zaraz śmigam na dwór bo piękna pogoda. Ciepełko.
A co do wysypek... szkoda tych dzieci. Pati a udało Wam się ostatecznie ustalić od czego Noemi ma te krostki?
KasiuDe to super. Na pewno będzie ok. Mnie osobiście najbardziej dobija kaszel.

Moja Martuś tak kaszle, że się zastanawiam, czy jeszcze raz z nią nie iść. W sumie w dzień nie tak bardzo, ale w nocy masakra, dziś co prawda nie wymiotowała, ale budził ją ten kaszel bardzo często, i w końcu o 6.30 stwierdziła, że wstaje, bo i tak ten kaszel jej nie da spać.

Moja Martuś tak kaszle, że się zastanawiam, czy jeszcze raz z nią nie iść. W sumie w dzień nie tak bardzo, ale w nocy masakra, dziś co prawda nie wymiotowała, ale budził ją ten kaszel bardzo często, i w końcu o 6.30 stwierdziła, że wstaje, bo i tak ten kaszel jej nie da spać.

Podawałas syrop przeciwkaszlowy? np Acodin?

reklama
Do góry