reklama
No i właściwie przeszło Stasiowi. Wasze życzenia zdrówka poskutkowały :-)
Dzis raz miał 37,4 oC, a poza tym nic. Już raz mi się taka jednodniowa gorączka u Stasia trafiła. A u Wojtka ze 2-3 razy. Jeden dzień i mija. Widać taka uroda.
Dzis raz miał 37,4 oC, a poza tym nic. Już raz mi się taka jednodniowa gorączka u Stasia trafiła. A u Wojtka ze 2-3 razy. Jeden dzień i mija. Widać taka uroda.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
My znowu zaczynamy akcje inhalator, bo coś się zaczyna wykluwać ale na razie tylko słychać ale trzeba to zwalczyc w zarodku,
Zauważyłam ze Wojtek ostatnio dużo więcej je a jak z tym u Was?
Zauważyłam ze Wojtek ostatnio dużo więcej je a jak z tym u Was?
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Ja muszę chyba kupić inhalator wreszcie... Sylwia, jaki masz? Kiedyś miałam w planach, ale pediatra mi odradziła, bo powiedziała, że przy migdale w takim stanie i tak to nic nie pomoże, to sobie odpuściłam. A dziś siedzimy w domu, Martuś kaszle okropnie, do tego katar, gorączki póki co nie ma. Za jakąś godzinę mąż powinien wrócić, to ja pójdę do pracy, a on z nią pójdzie do lekarza, i zobaczymy co dalej.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
ja mam zwykły nie wiem jak się nazywa mogę w domu sprawdzić.
Kasia Kucińska
To sprawdź jak będziesz pamiętać.
Kasiu my mamy firmy Emed najzwyklejszy i najtańszy na świecie. Póki co działa już pół roku i nie mam do niego zastrzeżeń.
A jak tam z Martusią? Poszła już do lekarza?
Stasiu, no wiesz mógłbyś mamie takich numerów nie wykręcać!:-):-):-)
A jak tam z Martusią? Poszła już do lekarza?
Stasiu, no wiesz mógłbyś mamie takich numerów nie wykręcać!:-):-):-)
reklama
Kasia Kucińska
Dzięki Fredka, zobaczę.
W końcu zostałam z Mysią w domu, bo oczywiście u męża musi być jakiś dramat jak trzeba, żeby został w domu, wrrrr...
Zaraz będziemy się zbierać, bo mamy wizytę na 13.15.
W końcu zostałam z Mysią w domu, bo oczywiście u męża musi być jakiś dramat jak trzeba, żeby został w domu, wrrrr...
Zaraz będziemy się zbierać, bo mamy wizytę na 13.15.
Podziel się: