reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
mamusia pisze:
Dziewczyny moja mała zrobiła wczoraj wieczorem mega kupę ze śluzem???Pierwszy raz ze śluzem więc jestem zdziwiona co to może oznaczać??? ;)
może jestb podziębiona Oliwka też ostatnio robiła śluzowe kupki i dostała syropek

patrycja24berlin pisze:
A powiedzcie czy to normalne ze Noemi robi co 2-3 dni kupke ale jak zrobi to porobi sie po sama szyje... ??? wogole gdzie jej sie to miesci... )???
  I teraz jeszcze jedno ...Noemi po przebudzeniu dzis rano byla taka cieplutka wiec zmierzylam jej goraczke i termometr(elektroniczny) wskazal 37,5 czy to juz zle?? powinnam isc do lekarza czy jeszcze pomierzyc jej przez caly dzien...?
aha i pokaszluje mi od czasu do czasu  :(  :(  :(
mi pediatra kazała kupic na wszelki wypadek czopki od gorączki i przy takiej temp powiedziała zeby samemu podawać a powyzej 38* zawsze do lekarza trzeba

mamusia pisze:
Dziewczyny moja mała zrobiła wczoraj wieczorem mega kupę ze śluzem???Pierwszy raz ze śluzem więc jestem zdziwiona co to może oznaczać??? ;)
Dziewczyny jak rozpoznajecie śluz w kupce? Mi się zawartość w pieluszce zlewa w jedną całość?

gdyby był śluz to napewno nie miałabys wątpliwości bo przynajmniej u nas bardzo się ciągło nawet jak pieluszkę zdejmowałam to zostawały takie nici między pieluszką a dupcia

Mati tez od czasu do czasu ma kupki ze sluzem ale maja kolroerk i konsystencje ladna....takze chyba nie ma sie czym przejmowac, jak bede u pediatry za 2 tygodnie to zapytam..Chyba gdzies czytalam ze to ma cos wspolnego z alergia pokarmowa....

beata8422 pisze:
czy to normalne że nagle przestała robić kupki?robiła kilka dziennie a już od 5 dni ani jednej nawet małej kropeczki

Noemi wczesniej tez robila kupki codziennie i od jakiegos czasu to sie zmienilo..i robila kupke co 2-3 dni...ale od przedwczoraj robi codziennie... mysle ze to sprawa indywidualna kazdego dziecka czy robi co 3 czy 5 dni...czy codziennie..ale jesli nie placze i popiarduje sobie to jak na moje wszystko oki...pewnie jak zrobi kupe to bedzie taka mega ze nie bedziesz wiedziala gdzie masz rece wlozyc...Bo moja Noemi jak przez trzy dni nie robila to taka mi odwalila kupe ze prawie sie w niej utopila... ;D

A ja jak byłam w zeszłum tygodniu u pediatry to przyczepiła się do tych kupek co 3 dni. Kazała nam brać lacid a jak to nie pomoże to debridat i chyba właśnie nie pomogło. :mad:

reklama
Witajcie.Mnie znowu powiedziała że jak jest na samej piersi to może do tygodnia nie robić kupek i jest to jak najbardziej normalne.A śluz w kupce zaraz zobaczyłam bo się tak ciągnoł więc nie sposób niezauważyć ale taka kupa się nie powtórzyła więc myślę że oki.Teraz moja mała też ma znów zastój nie robi drugi dzień zobaczymy co będzie.Pozdrawiam :)

Do góry