reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Dzięki za słowa otuchy. Dzisiaj w nocy wymiotowała tylko raz i raz miała biegunkę. Ze względu na fakt, iż Adam czuje się z nas najlepiej on się nią zajmuje w nocy. Już ma dosyć. Jednak poraz pierwszy w życiu zajął się małą. Dzisiaj zjadła trochę kalafiora i herbaty. I zaczęła przyjmować lekarstwa. Dzięki bogu. Mnie tylko strasznie boli kręgosłup i znowu pojawiło się osłabienie. Idę odpocząć.

Fredka duuużo zdrówka,
z własnego doświadczenia z jelitówką mogę ci podpowiedzieć, że gastrolit dał się przemycić w rosołku (bo jest słony) , a z probiotyków podawałam dicoflor 30 w herbatce, oczywiście normalnej herbaty młoda nie chce pić, ale ice tea piła, więc to jej dawałam. I paluszki, chrupki kukurydziane itp.:tak:

Fredka mam nadzieje, że to paskudztwo w końcu od was się odczepi, wracajcie wszyscy do zdrowia

Mamoot - a z waga to trzeba wyluzowac .. aj zawsze słysze " o jaki blady - oj chyba anemia " i nie wystarczają moje tłumaczenia że taka jego uroda .. wyniki super .. z waga też zawsze był między10-15, góra 20 centylem - taka uroda :-)

Wiesz, może mam lekkie spaczenie po Wojtku, który był zawsze na 90 centylu lub wyżej.

Oleńko, zdrówka dla Ciebie.
Noemi, niezły numer z tym cięciem włosów. :-D

Dzięki. Ola zaczęła jeść tylko sama wywołuje wymioty. Próbuje ją zagadać, przemówić do rozsądku ale to nic nie pomaga. Aż sama boję się kasłać, bo tak sobie pomyślałam,że ona po mnie papuguje tylko dołożyła sobie wymioty. Normalnie zwariuje. Ja też powoli wracam do zdrowia. Tylko chodzić jeszcze za bardzo nie mogę bo mi słabo i brzuszek boli. Muszę teraz wyleżeć co swoje. A dzisiaj mam takiego doła, że hej.

Fredka a skąd ten doł? ciążowy? ja dzisiaj zostałam pouczona przez bylą połozną, będąc na placu zabaw z Oti, źle siedziałam, źle trzymałam ręce no i w ogóle, a najlepsze jest to, że podeszła do mnie i powiedziala, ja widzę, że Pani na dniach rodzi to dam Pani kilka rad.....no i usłyszałam.....Dostałam też parę rad odnośnie żywotności mojego dziecka:D co zrobić jak uspokoić i jak postępować, aby tego wariata utrzymać na ziemi i nie mysleć co jeszcze rozwali... A tak poważnie to kobieta bardziej mnie przestraszyła odnośnie porodu niż pocieszyła, jeśli takie były jej intencje:wściekła/y:

reklama
Do góry