U nas dzisiaj od 4 rano zwracanie. Szok normalnie wszystko zahaftował i teraz sprzatam i piore co tylko sie da odratowac. Bylismy u lekarza i najprawdopodobniej zatrucie pokarmowe - obstawiamy parówke bo tylko on jadł i w resztkach byla taka niestrawiona
reklama
Karol nie miał ale ja miałam tak często w dziecinstwie - diagnozowano zapalenie krtani i prawdopodobnie było to związane z późniejszymi problemami alergicznymi...no ale kiedyś było inaczej i leki i diagnowy więc nie pomogę więcej , życzę Oliwce zdrówka!!!Dziewczyny, czy u waszych szkrabów miałyście kiedys przypadek takiego "szczekajacego kaszlu"?? Co to może byc, Oliwka juz kilkakrotnie miała taki od zimy i każdy lekarz mówi inaczej, jeden, że zapalenie krtani, inny że zapalenie gardła a jeszcze inny że to alergia?? Czy podawałyście kiedys Pulmicort lub Berodual? Może pamiętacie w jakiej dawce?
Oliwka dzis w noc miała taki duszący "szczekający" kaszel i zaserwowalismy jej inhalację z pulmicortu i berodualu i przeszło, do rana ślicznie spała a w ciągu dnia śladu nie było widac po kaszlu. Wieczorem troche zaczęla kasłać więc jej znowu inhalacje zrobilismy a jutro do lekarza.
Agaciulka28
Mama czerwcowa `06
baśka, :-) dzięki, też mam nadzieję, że Oliwka szybko wyzdrowieje.
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Zdrówka wszystkim, pijecie jakies elektrolity?
np Orsalit albo jest w aptece taki sok marchewkowy specjalny
np Orsalit albo jest w aptece taki sok marchewkowy specjalny
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Dla wszystkich zdrowia i dobrej formy....
reklama
Ola pije tylko colę. Nic więcej nie przechodzi. To już 3 dzień. Lekarz przepisał jej Orsalit też nie przechodzi. Narazie się nie odwodniła. Mnie skierowali od razu do szpitala. Jednak siedzę w domu, bo kto mi się małą zajmie. Wpycham w siebie jedzenie i pije na przymus. Czuję się już lepiej. Ale Ola.... strasznie się martwię.
Podziel się: