reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Wiecie co mi sie tak troche wydaje ze mloda marznie w nocy i dlatego sie budzi.... tylko zawsze o tej samej porze:confused::eek::dry:Dobra nad tym zastanowie sie pozniej:-D Dzis zrobie eksperyment:szok::-D Mloda dostanie duza koldre i zobaczymy czy bedzie sie budzila czy dospi do rana.... Bo ona ma ta koldre jeszcze 100/135cm... ta od malego co miala... a ze kopyta jej urolsy to jej wychodza za koldre...ale ja zawsze kocyk polarowy wiekszy na nia nakrywalam...no ale koldra to koldra nie? Modlmy sie wszyscy za pomyslnosc mojego eksperymentu :-)

reklama
my nie mamy na noc kaloryferow wlaczonych..u mlodej jest ogolnie stala temp.19°C ...Ja to wogole musze spac z uchylonym oknem a w lato to na osciez otwarte...No ale jak sie spi pod koldra i cieplutko a potem spadnie koldra to sie zimno robi:-D No i nawet ostatnio jakies 3 tyg.temu mloda zaczela w nocy plakac,Adam poszedl ale nie wiedzial o co chodzi wiec poszlam ja i okazalo sie ze stopa jej wychodzila:-D jak przykrylam spala dalej:tak:

Wojciaszek też ciepły ludek. Potrafi się rozkopać zupełnie, a mimo tego jest cieplutki.
Staś póki co mniejszy piecuch, ale zmarzluchem bym go nie nazwała.

Miki też się strasznie rozkopuje. Nawet jak jest u nas w łóżku, to śpi na kołdrze. Jak chcę mu te giczałki schować, to sekunda i są z powrotem na wierzchu:-D
Mamootku, Staś się jeszcze nie dorobił takiej warstwy tłuszczyku ;-)

U nas rozkopywanie też jest modne;-):tak:Ogólnie Mateusz śpi w krótkich spodenkach i koszulkach albo z rękawkiem krótkim albo na ramiączkach i zawsze się rozkopuje. Czasem jest zimnawy ale przeważnie jest cieplutki i to u nas go raczej nie budzi u nas popłakiwanie przez sen jest oznaką że chce mu się siusiu:tak:

oj widzę, że wszystkie maluszki mają tendencję do rozkopywania się. U mnie to samo. Ola wiecznie leży odkryta ze zmarzniętymi kopytkami. Bardzo jestem ciekawa czy u Pati duża kołdra zda egzamin, bo Ola też spi pod małą. Czekam na wyniki eksperymentu, albo sama dam Olci dużą kołdrę dzisiaj na noc.

reklama
Do góry