reklama
Ale poci się, zwłaszcza w ciągu dziennej drzemki.
To tak jak Wojciaszek. Podczas snu włącza jakiś drugi obieg grzania ;-) i jest zawsze strasznie gorący. Rozbieram go zawsze do majtek i koszulki.
ell
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Oti tez poci się w czasie snu, tylko dla mnie to jest niepokojące, często powodem jest niski poziom witaminy d3
nic na razie zaczynamy jutro od posiewu, zobaczymy co to tak atakuje Oti, a potem dalej, chyba zdecydujemy się tez na testy potu, nie zauważyłam aby był słony, ale w sumie też nigdy nie sprawdzalam, jak na złość ostatnia noc bez pocenia i dzisiejsze spanie też
nic na razie zaczynamy jutro od posiewu, zobaczymy co to tak atakuje Oti, a potem dalej, chyba zdecydujemy się tez na testy potu, nie zauważyłam aby był słony, ale w sumie też nigdy nie sprawdzalam, jak na złość ostatnia noc bez pocenia i dzisiejsze spanie też
Matek ma brzuchola strasznego chociaż ostatnio mu się zmniejszył. U nas powodem wydętego brzucha było nocne picie a teraz kiedy w nocy nie ma picia brzuszek się zmniejszył. Co do pocenia to Matek jak śpi w dzień albo na poduszce z pierza to wstaje mokry.
Ell warto porobić badania by uspokoić swoje nerwy i później sobie nie zarzucać że nic nie robiłam bo lekarze mówili że jest ok. Życzę aby jednak wszystko było wporządku
Ell warto porobić badania by uspokoić swoje nerwy i później sobie nie zarzucać że nic nie robiłam bo lekarze mówili że jest ok. Życzę aby jednak wszystko było wporządku
u mnie Ola w nocy strasznie się rozgrzebuje. Ostatnio zaczeło mi się śnić w nocy, że znowu się rozgrzebała. Po kilku rozgrzebanych nocach Ola zaczęła znowu pokasływać, więc wstaje w nocy po 10 razy i ptrzykrywam ją. zaczyna to byc nudne. Nie mogę na nia znaleźć żadnego sposobu
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
A u nas zeczolo sie znowu przylazenie do nas o ok.03:00 w nocy... dzis normalnie awanture w nocy zrobilam bo Noemi tak sie rozwala ze jebla idzie dostac...i w dodatku w ciagu 5 min zarobilam z 5 razy w ryja Normalnie myslalam ze wyjde z siebie...co zapadalam w sen-ciach strzal W dodatku kladzie sie na ukos i palcami od nog ciagle rusza dotykajac mnie albo mnie odpycha
reklama
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Ja też sie usmialam
Podziel się: