reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Oti tez poci się w czasie snu, tylko dla mnie to jest niepokojące, często powodem jest niski poziom witaminy d3

nic na razie zaczynamy jutro od posiewu, zobaczymy co to tak atakuje Oti, a potem dalej, chyba zdecydujemy się tez na testy potu, nie zauważyłam aby był słony, ale w sumie też nigdy nie sprawdzalam, jak na złość ostatnia noc bez pocenia i dzisiejsze spanie też

Matek ma brzuchola strasznego chociaż ostatnio mu się zmniejszył. U nas powodem wydętego brzucha było nocne picie a teraz kiedy w nocy nie ma picia brzuszek się zmniejszył. Co do pocenia to Matek jak śpi w dzień albo na poduszce z pierza to wstaje mokry.
Ell warto porobić badania by uspokoić swoje nerwy i później sobie nie zarzucać że nic nie robiłam bo lekarze mówili że jest ok. Życzę aby jednak wszystko było wporządku:tak:

u mnie Ola w nocy strasznie się rozgrzebuje. Ostatnio zaczeło mi się śnić w nocy, że znowu się rozgrzebała. Po kilku rozgrzebanych nocach Ola zaczęła znowu pokasływać, więc wstaje w nocy po 10 razy i ptrzykrywam ją. zaczyna to byc nudne. Nie mogę na nia znaleźć żadnego sposobu

A u nas zeczolo sie znowu przylazenie do nas o ok.03:00 w nocy... dzis normalnie awanture w nocy zrobilam bo Noemi tak sie rozwala ze jebla idzie dostac...i w dodatku w ciagu 5 min zarobilam z 5 razy w ryja:wściekła/y: Normalnie myslalam ze wyjde z siebie...co zapadalam w sen-ciach strzal :wściekła/y: W dodatku kladzie sie na ukos i palcami od nog ciagle rusza dotykajac mnie albo mnie odpycha:crazy:

reklama
Do góry