reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

u nas jak narazie wszystko ok tfu tfu
daje Wojtkowi cos takiego:
Multiwitamina do żucia ma teraz nowy, pomarańczowy smak. Produkt zawiera 11 podstawowych witamin i 4 minerały oraz wyjątkowy koncentrat z owoców tropikalnych.
Wyglada i smakuje jak guma do zucia no i stale niezmiennie Alveo:-)

reklama
a nam dziś KArola przegoniło - mega śluzowata zielona kupa - taka jak za czasów niemowlęcych, nie mam pojęcia co jest grane, raczej nic uczulającego nie jadł - martwię się ale na razie umiarkowanie bo czekam co bedzie jutro ????
zdrówka dla wszystkich

A u nas jest problem typu wychowawczego:wściekła/y: Wojtek zaczyna próbowac wymuszac płaczem i nie chce dzielic się zabawkami i w ogóle jest wszystko na nie! W tym tygodniu póżno wracam z pracy a po takim emocjonujacym weekendzie może to popprostu odreagowuje?

U nas bunt też daje o sobie znać:tak:Mnie już trafia jak widzę jak on wszystko na płacz bierze i najgorsze że inni mu ulegają mimo że mówię żeby tak nie robili:no: A katarek przechodzi i innych objawów nie ma. U nas poprostu actimel codziennie i duża porcja świeżego powietrza. Ostatnio mimo niskich temp codziennie na dworzu spędzamy po kilka godzin:tak:

noi u nas bunt się pojawia od dość dawna ale tak dość cyklicznie - np kilka dni jest nieznośny, wrzask o wszystko, potem jakiś czas spokój i potem znów taki ciężki okres...ale jak czytałam ten wątek o buncie https://www.babyboom.pl/forum/drugi-i-trzeci-rok-zycia-dziecka-f17/bunt-dwulatka-12584/ to stwierdziłam że nie jest tak źle...zresztą my mu nie ustępujemy, dziadkowie bardzo rzadko bo moja mama też raczej konsekwentna a z resztą rzadko się widzi więc jest niegroźnie
a z biegunki na szczęscie nic nam się nie wylęgło a jego kolegę Michałka też tak pogoniło więc może popkorn którym się obaj objedli w niedzielę??? do tej pory zawsze było ok po popkornie ale może ten był jakiś nie teges...

reklama
U nas katarzysko plus kaszel sie zaczyna:crazy:

Bunt to my przechodzimy od roku chyba normalnie ale teraz to juz przesada...Czasami to mnie nosi i niech dziekuje ze ludzie po miesie chodza bo inaczej trzask na dupe...Dzis 300 metrow musialam sie za nia wracac..jak 5 krokow po nia a ona w nogi z 50 metrow spowrotem w przeciwny kierunek...wolalalm ,prosilam nic...udaje najgozej poszkodowana,wymusza placzem a najgorsze ze ona tak moze godzine i jej sie nie znudzi:wściekła/y: a ja prawie pierdolca ze zlosci dostaje...Probuje udawac ze mnie nie zlosci ale czasami mi nerwy puszczaja...Jest uparta jak stado oslow!!!!! wszystko wymusza beczeniem,wszystko ma byc na teraz,juz!!!! No nie potrafi powiedziec nic spokojnie tylko zaraz dre ta jape"piiiiiiiic,bajkeeeeeeeeeeeeee,moj boze:crazy:

Do góry