reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

Sylwia :-D:-D:-D długo ta zabawka była tam zamknięta????;-):-D:-D:-D:-D
Pati Noemi jest nie do podrobienia :tak::-D:-D:-D

Ja jakoś specjalnie Izy nie karzę , jak stroi fochy to w tym momencie dostaje wybór czy się uspokoi czy np.idziemy do domu, zazwyczaj skutkuje :tak:;-):dry:

reklama
u nas podobni jak u Irmy- jako takich kar nie ma..bo zazwyczaj szantaz wystarcza:baffled:"jak nie ....to np. nie pojdziesz na spacer ...do Rafala..Mareczka"..zazwyczaj działa...jak juz nie to pare razy siedziała na swoim krzesełku dotad az przeprosi kolego bo go zbiła:baffled:- bo tak to grzeczna jest..tylko zaborcza w stosunku do swojego sasiada:baffled:..

no a my podziebieni:dry:...Klaudycha ma gluty po pachy:confused:

Oj Rusałko to zdrówka życzę :tak::-)

Sylwia nie chciałabym by Wojtuś wymyślał mi kary , strasznie surowy jest ;-):-D:-D:-D:-D

a ja się nie mogę pozbyć tego paskudnego kaszlu i od dzisiaj dostałam antybiotyk :dry::wściekła/y:

Irmaa zdróweczka!!!
A ja mam pytanie. Ola w nocy strasznie mi kaszle. czy wiecie co mozna podać dziecku na jego uspokojenie. Ola miała katar który jej spłynał. Myslę, ze kaszle przez moją głupotę, bo daje jej na noc syrop stodal. Nie wiem czy mozna jej cos takiego dawać na noc. Może miałyście podobne przypadki

Zdrowka,zdrowka i jeszcze raz zdrowka!!!

Fredka u mnie zawsze moj lekarz jak mloda mocno kaszle od kataru (zazwyczaj tylko kaszle przez katar)to kaze otwierac okno...obojetnie jaka pogoda...i nie ma byc cieplej jak 17-18 stopni...Zazwyczaj pomaga...:tak:No i ja zawsze scagam przed spaniem gruszka bo nie potrafi sama sie wysmarkac:dry: i zakraplam tylko kropleki do nosa...Acha i jeszcze stosuje krople Olbas Oil...na opakowaniu jest ze od 7 roku zycia le daje mlodej dwie trzy kropelki na posciel i pizamke...To takie mentholowe krople do inhalacji...Mi super na zatoki pomagaja:tak:

Irmaa, Rusałko dużo zdrówka
Fredka na noc lepiej nie dawać syropów. Zazwyczaj lekarka nam każe do 17 dawać syropy na kaszel a jak kaszle mozno w nocy to każe nam dać łyżeczkę Dipherganu dzięki któremu dziecko spokojnie prześpi nockę. No ale jeśli to nic mocnego tzn kaszel tylko spowodu kataru to powinnaś na noc nosek przeczyścić i zakropić

reklama
Do góry