reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Dziękujemy Fusik, piętka ucałowana :)
A kupki nadal nie ma... dzisiaj powtórka z rozrywki. Nawet dzisiaj napiła się grzecznie herbatki koperkowej, w szoku byłam. Wcześniej wiele razy próbowałam jej dawać herbatkę koperkową Hippa, ale od razu nią pluła, a dzisiaj zaparzyłam zwykły koperek z apteki, w saszetce, dosłodziłam troszkę glukozą, i wypiła. Jak dla mnie to ta Hippa jest smaczniejsza, ale widocznie moje dziecko ma inny gust. Po tych wczorajszych mękach i płaczach zasnęła ok. 21.40, a obudziła sie dopiero o 4.40! 7 godzin! No ale musiała wreszcie odpocząć, dobrze że jej się udało. Tylko jak się już obudziła, to myslałam, że cycki mi eksplodują!!! Nie była w stanie nawet jednego porządnie opróżnić, ściągnęłam jeszcze 80 ml laktatorem, więcej nie miałam siły, jak już nie bolały to dałam spokój i poszłam spać

Dziewczyny, ja już nie wiem, moja niunia już 5 dzień nie zrobiła kupki, pije bardzo dużo, uwielbia herbatke ułatwiajaca trawienie i rumiankową, pruka sobie normalnie i sie nie pręży. Nie wiem czy to normalne, ostatnio też nie robiła kilka dni a potem sama zaczęła stękać i obsrała się, aż jej z tyłu wyszła kupa i musiałyśmy ją kąpać, kupka koloru żółtego, taka gęsta musztarda.
W czwartek ide na kolejne szczepienie, już mi Oliwki szkoda, zapytam o maść znieczulajacą miejscowo na następny raz (czytałam o takiej w gazecie). A może znacie jakiś środek którym sie smaruje troszke wcześniej?? Powiedzcie to kupie w aptece :)

Dziewczyny, prosze o modlitwe, Eliasz znow ma powazna infekcje ukladu moczowego, wydaje sie ze to reflux a przy jego serduszku to nieciekawa sprawa. Idziemy na kolejny bardzo bolesny zastrzyk, rycze caly dzien bo dziecko cierpi i nie wiem co moge zrobic a przed nim jeszcze 12 zastrzykow. Dziekuje za wsparcie ;)

asia - tak mi przykro, ale mam nadzieje że wszystko bedzie ok, pomodle sie (mam pokute z ostatniej spowiedzi wiec sie przynajmniej zmobilizuje :) ) w jego intencji, trzymaj sie - jestes super mamusią

reklama
Do góry