reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie problemy z Maluszkami

reklama
Dziękujemy Fusik, piętka ucałowana :)
A kupki nadal nie ma... dzisiaj powtórka z rozrywki. Nawet dzisiaj napiła się grzecznie herbatki koperkowej, w szoku byłam. Wcześniej wiele razy próbowałam jej dawać herbatkę koperkową Hippa, ale od razu nią pluła, a dzisiaj zaparzyłam zwykły koperek z apteki, w saszetce, dosłodziłam troszkę glukozą, i wypiła. Jak dla mnie to ta Hippa jest smaczniejsza, ale widocznie moje dziecko ma inny gust. Po tych wczorajszych mękach i płaczach zasnęła ok. 21.40, a obudziła sie dopiero o 4.40! 7 godzin! No ale musiała wreszcie odpocząć, dobrze że jej się udało. Tylko jak się już obudziła, to myslałam, że cycki mi eksplodują!!! Nie była w stanie nawet jednego porządnie opróżnić, ściągnęłam jeszcze 80 ml laktatorem, więcej nie miałam siły, jak już nie bolały to dałam spokój i poszłam spać

Dziewczyny, ja już nie wiem, moja niunia już 5 dzień nie zrobiła kupki, pije bardzo dużo, uwielbia herbatke ułatwiajaca trawienie i rumiankową, pruka sobie normalnie i sie nie pręży. Nie wiem czy to normalne, ostatnio też nie robiła kilka dni a potem sama zaczęła stękać i obsrała się, aż jej z tyłu wyszła kupa i musiałyśmy ją kąpać, kupka koloru żółtego, taka gęsta musztarda.
W czwartek ide na kolejne szczepienie, już mi Oliwki szkoda, zapytam o maść znieczulajacą miejscowo na następny raz (czytałam o takiej w gazecie). A może znacie jakiś środek którym sie smaruje troszke wcześniej?? Powiedzcie to kupie w aptece :)

Dziewczyny, prosze o modlitwe, Eliasz znow ma powazna infekcje ukladu moczowego, wydaje sie ze to reflux a przy jego serduszku to nieciekawa sprawa. Idziemy na kolejny bardzo bolesny zastrzyk, rycze caly dzien bo dziecko cierpi i nie wiem co moge zrobic a przed nim jeszcze 12 zastrzykow. Dziekuje za wsparcie ;)

asia - tak mi przykro, ale mam nadzieje że wszystko bedzie ok, pomodle sie (mam pokute z ostatniej spowiedzi wiec sie przynajmniej zmobilizuje :) ) w jego intencji, trzymaj sie - jestes super mamusią

reklama
Do góry