reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Kasia De maly brzusio, kurcze teraz to sie zaczynam zastanawiac czy moj aby nie za duzy :D Rano jest tak maly ze moge wykonac wszystkie ruchy jestem zwinna i czuje sie jak w 5 miesiacu ciazy a pod koniec dnia to ja go wogole nie poznaje, jest tak wydety i naprawde wygladam na 9 miesiac. Ledwie sie ruszam !
A jak to u was wyglada dziewczyny ???

reklama
KasiaDe - brzunio - na 6+ :)

Mi mój brzuszek od rana juz przeszkadza - tzn - wystaje i jakoś tak ..juz przy pierwszym podniesieniu z lożka mam problemy..mimo iż gigantyczny jak wiecie nie jest :laugh:
Ja poki co takze rozstępów, zylaków - brak- ale przy kolanach zaczeły pekać mi krwinki(powstawac tzw pajączki) i dzis ide do apteki po wyciag z kasztanowca - bo gin mi powiedzial, ze mogę to stosowac, aczykolwiek muszę byc przygotowana, ze moze to niewiele pomóc, ale po porodzie- mozna sie tego pozbyć - masciami silniejszymi, bądź zastrzykiem- a to wiem, bo kolezanka miała pajaczka na nodze i zlikwidowala go)- ..Gin powiedział, ze w ciazy żyłki , naczynka krwionosne sa o wiele słabsze, do tego ta"burza hormonow" , obciażone nóżki..ech..i norma:/
ale powiem wam,z ę budująco na mnie działaja osoby, jakie spotykam na codzien, a które dawno mnie nie widziały - i tak - pierwsze co mówię (na pytanie co słychac?) - jestem w ciazy - bede mniałą córeczke - a tu dopiero zaglądanie - i taaak???- noo- i to juz praktycznie 8 miesiac za pasem - a tu wielkie oczy - jaki malutki brzuszek..i jej - prawie nic sie nie zmieniłas - milo- bo czuje sie zuuupełnie inaczej - szczególnie, ze jakos tak brzunio zaczal rosnąć w zawrotnym tempie i tak dziwnie mi :p ..

hej:)
ale narobilam hihi chcialm wstawic zdjecie brzuchola i cos naknocilam:(
bo wyswietla sie jako obrazek w danych publicznych a jak chcialm to wstawic tu do Was w tym wątku hmmm
pomocy!!!!

Dzięki dziewczęta za miłe słowa. Powiem Wam, ze w sumie sama się zdziwiłam jak brzusio wygląda na zdjęciach, bo ja czuję jakby był o wiele, wiele wiekszy - przeszkadza mi zwłaszcza w czasie kapieli, wycierania się i zawiązywania butów ;-) Poza tym przytyłam już grubo ponad 10kg!

A jak jest z waga u Was? Ile przytyłyście od początku ciąży?

KasiuDe mnie tez sie wydawalo ze moj brzuch nie rosnie ale jak teraz zobaczylam na zdjecia to jednak mysle ze rosnie hihi

ja przytylam juz 12kg od poczatku ciazy :)

brzuch1nv.png

ciekawe czy sie uda hmm proba nr 3:)

reklama
Do góry