reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Klamka piekny brzuszek i sexi fotka ;D

Aniu76 brzusio jak najbardziej ciazowy i jeszcze widoczna talia. Zgrabniutka mamusia z Ciebie! :)

reklama
Klamka śliczny masz brzucholek i bardzo ładne zdjęcie
Aniu76 na tym środkowym zdjeciu to nigdy bym nie powiedziała że jesteś w 5 miesiącu ciaży....... talia jak u osy ;D. No ale na tym bokiem to juz się nie wyprzesz ;D

A to z serduszkiem sliczne. Mam takie na karcie ciąży i też muszę mieć taką fotkę ;D ;D ;D ;D

Widzę, że u was sesje zdjęciowe wciąż trwają:)) i zdjęcia coraz odważniejsze ;D A brzusie jak zawsze cudne- bo jakby mogłobyć inaczej. Zreszta teraz nasze brzusie sa bardzo zgrabniutkie, i to chyba najfajnieszy okres- a w szafie coraz więcej ubrań ciążowych- a niebawem już same XXL bedą wisiały:)))

dziewczynki macie wspaniale brzuszki Aniu tak jak pisala sumka nie powiedziala bym ze jestes w piatym miesiacy ale brzuszek widac moj malzonek jak widzial powiedzial ze bedziesz miala dziewczynke nie wiem po czym on to stwierdzil ale u mnie sie nie pomylił wiec i moze i u ciebie sie sprawdzi :laugh: :laugh: a co z reszta brzuszkow dziewczynki robimy zdjecia i pokazujemy ja brzuszki rosna i wasze malenstwa gorace buziaczki

NIe wiem co pisac, bowiem powiedziałyscie za mnie wszytko- nic dodac, nic ujać- brzuszki swietańskie!!! a mamusie bardzo sexi ;D ;D !!!!!

Aniu76 podziwiam talię :) Ja zbyt szczupła nie jestem ale talie zawsze miałam wyraźnie zaznaczoną i to była pierwsza rzecz która mi całkowicie zanikła :( teraz już mi niewiele brakuje żeby moje wymiary były 100-100-100, przy czym brakuje tylko w tym środkowym ;) w bioderkach i biuście to już sobie powolutku tą setke przekraczam :D

Dzieki dziewczyny:)))
Zdjecie z serdudzkiem gdzies wypatrzylam i tez takie chcialam:))bardzo!!
Talia sie uchowala poki co, ciekawe jak dlugo.
Sesje robil mezus, tak jak obiecal:))Moze nastepna za tydzien:)))

Agusia zeby sie sprawdzilo, bo bym bardzo chciala miec dziewczynke. Musze cierpliwie czekac do 23 lutego - wtedy mam USG polowkowe.

A ja rosnę in rosnę mam prawie wymiary jak modelka hihihi
26-09-2005
biust: 88 cm
talia: 68 cm

biodra: 94cm
dla PORÓWNANIA
27-01-2006
biust:94 cm
talia: 88 cm
biodra:95 cm

zamierzam nadal mierzyć się co miesiąc mam nadzieję,że wytrwam w postanowieniu...

reklama
fajne brzuszki dziewczynki:)
Aniu76 ale Ty masz talie, pozazdrościć :)ja juz zapomnialam o swojej bo już jestem grubasem:)
a zdjęcie z serduszkiem jest suuuperanckie ;)

musze zrobić zdjęcia i wkleic tu a zobaczycie jaki grubasek już ze mnie jest a to dopiero 21 tyd hehe

Do góry