reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
Agusia masz piekny i duzy brzuszek ciazowy :) I biust masz wiekszy ode mnie ;D

No NO Agusia- brzuszek cudny!! Faktycznie..odpadamy z Klaudysia na wstępie :p..i co do biustu i rozmiaru brzuszka..ale nic to wciaz wierzymy, ze wszystko przed nami :) :)
Ja też zdjecia robię sobie sama..bo meżuś, jak sie już zbierze - to raz dwa i już - starczy:):)(szybko go sesja nudzi i robi ot tak :p , wiec równiez radzimy sobie same ::)
Słyszalam o tym programie- muszę go sciagnąc- dzieki!!

Śliczny brzuszek:) A mojemu mężowi nie mogę dawać aparatu bo jak się dorwie to może mnie pstrykać cały wieczór :D a najchętniej to właśnie brzuszek i piersi z wszystkich stron i najlepiej oczywiście jak już się przebieram...muszę mu uciekać a zdjęcia kasować bo są niecenzuralne ;D

hihi, ja ostatnio tez kasowalam efekty sesji z zaskoczenia pod prysznicem ;D
ale niektore zostawilam, fajnie bedzie pozniej zobaczyc jak sie wygladalo z taki brzucholkiem nago :D
musze jeszcze tylko namowic do jakiejs bardziej artystycznej sesji LOL :laugh:

Klamka, jakaś ty śliczniutka, no ładnie, takie nagości nam tu pokazywać, hihihihihi ;) :laugh:
Brzunio prześliczny !!!!! Buziaki przesyłam, aha, kiedy idziesz na usg?? :) :D

Agusia sliczny brzuszek, taki fajnie zaokraglony.
Klamka - bardzo ladne zdjecie i brzusio tez cudny.

I moj brzunio, zdjecia z dzisiaj 19tydz4dzien:

i jeszcze jedno:

i juz ostatnie:

reklama
Aniu ale cudny ten brzunio :laugh: :D ;D Tak super to serduszko zrobiłaś, oddaje co czujemy do naszych Maleństw ;D

Do góry