reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

Ja marzę o tatuażu..i jakoś tak sie zbierałam, ze zaszlam w ciazę;)-he..a juz byłam umówiona..wstępny wzór wybrałam.., no, ale..na bank robię jeszcze w tym roku:):)..niech sie tylko dzidzia urodzi:)
Fotki Agatatje - świetańskie:)!
Qrcze, gdybym mogła pochwaliłabym sie Wam nową moja fryzura- 100% inaczej..tzn z dl nic nie zabrała, ale mocno wycieniowała mi..no bomba!Jestem bardzo zadowolona:)..
można porównac z ta fryzurą..:)..ale to nie ja:)!..aczykolwiek tak samo mamy na imię;)
_thb_DSC_0735.jpg

reklama
fajna fryzurka, ja jestem umowiona na nastepny tydzien i zobaczymy :D
jestes blondynka Rusalko?ja sobie zawsze wyobrazalam ciebie jako brunetke :D , bo mowilas, ze masz ciemna karnacje.

a tak Agatatje- jestem brunetką:) z kilkoma jasnymi pasemkami na czubku glowy :)

Agata sexi zdjątka.
I niech ktoś powie że kobieta w ciaży wyglada nieatrakcyjnie. ;D

Zdjątka super. Agatko-BOMBA.

AAAAAA: wydało się jak nasza Rusałeczka ma na imię hahahaha
Sumko Rusałka nie pokaże zdjęcia bo woli zostać anonima, już kiedyś sama ją męczyłam o to, ale przynajmniej się uchyliło troszkę tajemnicy (imię) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Fryzurka fajna, brzuszek Agaty superaśny ale co do imienia osoby na zdjęciu - ja nie mam pojęcia :D widac zupełnie na czasie nie jestem....

NIe no..nie przesadzajmy:) Moniko:):) ;D ;D Moje imie to zadna tajemnica:)- w sumie można łatwo było spr, bowiem wystarczyło wejśc w moje konto i tam podane jest ::). Ta osoba ze zdjecia to Dorota Rabczewska :p

reklama
Do góry