reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
Agatko- brzuszek jak marzenie
Asiu - brzuszek koncertowy, podobny do Rusałkowego wielkością. Macie małe brzuszki, ale za to ile w nich elegancji i gracji no i zawartość, nic dodać nic ująć.
Ewunia- brzuszek cool i duży
Calo!!!! EXTRA superancki i jaki opalony i równiutki jak od cyrkla!
WSZYSTKIE SĄ PRZEŚLICZNIUTKIE

A to mój brzucholek  :D z dzisiaj, 23 tydz ciązy :D :D :D jejejejejej ale to zlatuje szybko, ciekawe jak bedziemy w czerwcu wygladać ?? hihihi :laugh:

Z tym wzrostem to może być prawda bo ja mam 1,80cm i raczej szczupła byłam (zwróćcie uwage na czas przeszły :D :laugh:) no i mam niewielki brzuchol jak na 23 tydzień co pokaże wieczorkiem:) Dziewczyny już coraz dalej z aparatem musimy odchodzić zeby sie brzunie w kadrze zmieściły:)))) Cudne brzucha!!!!

Ewunia-sliczny brzusio, taki fajnie zaokraglony.
Calo- ladny brzuszek i taki brazowy - opalony!!!!

Maz obiecal ze zrobi mi zdjecia brzuszka w weekend to Wam przesle.
Ja mam 1,78 cm i tez moj brzunio nie jest za duzy, w pracy mowia ze nic nie widac....

Ja tez mam cos koło tego 177 cm ..moze troszke wiecej.. ::) i fakt nikt nie zauwaza:(..ani Ci znajomi, którzy nie wiedza, ani tymbardziej w kolejkach- zero przywilejów:( wiec jak wczęsniej pisałam - to z tyym wzrostem i wielkoscia brzuszków - to prawda..dzidzia ma sporo miejksca, wiec nie "wybrzusza" jeszcze mamci:)

ładne macie te brzuszki calo jestesmy prawie w tym samym okresie ciazy i ty masz taki duzy i okragły a moj jest taki malutkiw stosunku do mojego od czego to zalezy ze brzuszki w tym samym okresie sa inne czy to ze schudłam w czasie pierwszych 4 miesiecy az 7 kg i ze moj brzuszek nie rusl mam nadzieje ze nie musze sie martwic tym faktem i nadrobie zaleglosci :( :( :(

Dzieki wszystkim, opalenizna zostala mi znad morza z wrzesnia, nie samruje samoopalaczami zeby nie bylo  ;) Agusiu24 ja nie wiem od czego to zalezy, ja nie jestem wysoka (167cm) i tez schudlam przez caly grudzien z biegunka, teraz dopiero w styczniu nadrobilam  :) Naprawde trudno mi cokolwiek orzec czemu sa roznice, a moze przez to ze kazdy z nas jest jedyny i wyjatkowy i inny po prostu  ;D

reklama
u mnie opalenizny juz nie ma,ale mamy aparat wiec mala manie robienia zdjec hihi :D
tutaj dwa w nowej koszulce :
brzucho3101.jpg

brzucho3101A.jpg

a na tym troche tatuazu widac, strasznie chcialabym sobie drugi zrobic, na ramieniu, ale teraz to nie, bo strasznie boli i jeszcze sie zdenerwuje albo cos,musze poczekac az maly sie urodzi,a projekt juz mam gotowy :D

Do góry