reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

reklama
Cześć dziewczyny !!!! Cieszę się że mogę się do was przyłączyć Chodzi mi o pierszy dzień lata czyli 21 czerwca a tak wogóle to w kazdym kalkulatorze wychodzi mi inaczej. Pozdrawiam was serdecznie a i tak maluchy same zdecydują co i kiedy. Czy tez was tak ciągnie w brzuszku?

No właśnie - tylko mi się pomyliło 21 i 23 :) Mnie tak pobolewa chwilami brzuch - jakby na @ i troche się wtedy boję...tez tak macie? To jest zazwyczaj chwilowe i niezbyt nasilone ale jest

mnie bardzo bolalo, ale teraz przeszlo i czasem lekko zaboli jak sie zmecze albo bardzo czyms zdenerwuje..........cos w tym jest, ze kobiety w ciazy nie powinno sie denerwowac. :p
Basiu, wydaje mi sie, ze to pobolewanie jest normalne (nie zawsze, wiec trzeba spytac lekarza) bo z tego co ja slyszalam wiekszosc kobiet miewa takie bole.

Ja też takie miewam..i również zazwyczaj jak sie zdenerwuje, czy zmęczę, bądz gdy nie chce mi sie siedziec na uczelni:)- jak było wczoraj..zanudzał zanudzał..i dzidzia się odzywala w brzuszku- pobolewało lekko jak na@..Takie dziwne uczucie..promieniuje na krzyż i nogi.

Widze, ze to pobolewanie w brzuchu to rzecz normalna. U mnie to raczek bardzo krotkotrwale uklucia lub bol trudny do scharakteryzowania. Wlasciwie trudno to nawet nazwac bolem bo chodzi tu raczej o dyskomfort.
AGATATJE widze ze brzuszek juz niczego sobie. Ja mam taki wieczorem (wtedy tez nie moge go wciagnac) ale rano mi znika. Po prostu trawi mi sie wolniej :) Co do zajecia to ja w tym roku obronilam dyplom, potem krotkie wakacje, zamykanie wszystkich spraw i oficjalna przeprowadzka do meza (dostal rok wczesniej prace w Stanach). Tak wiec we wrzesniu zaczelam sie rozgladac za praca na nowym miejscu a potem niespodzianka na tescie i teraz nie bardzo wiem co robic. Sczeze mowiec waham sie pomiedzy praca a dalsza nauka i w tej sytuacji przewage ma ta ostatnia bo jednak daje wieksze mozliwosci gospodarowania czasem. Na razie szlifuje angielski i nadrabiam zaleglosci w lekturach.
BASKA widzialam, ze Ty piszesz doktorat w troche odrebnym trybie. Mozesz mi powiedziec jakie w tym wypadku obowiazywaly zasady przy rekrutacji/przyjeciu? Ciekawi mnie troche jak to wyglada w Polsce.
NEMEZIS, SUMKA witam w naszym gronie :) Milo ze sie powieksza.

Do AGATATJE,mam male pytanko,chyba niedyskretne,czy moge wiedziec gdzie mieszkasz??? Twoj nick podpowiada mi ze moze jestes z Holandii ;) szukam bratniej duszy w moich stronach i jakosikmi nie wychodzi :(
pozdrawiam Cie serdecznie

czesc Kindziu :D
dobrze ci nick podpowiada strony swiata, ale ja mieszkam w Belgii!!!!Juz mnie cicha wczesniej zdemaskowala hehe
a gdzie mieszkasz w Holandii, bo moze gdzies niedaleko?

ech,a ten moj brzuszek to moze ogromny nie jest,ale wszystkie biodrowki mi go uciskaja, tak wiec poniewaz nie znosze wysoko zapinanych spodni......rozpinam pierwszy guzik, zeby malenstwu bylo wygodnie :p :laugh:

Witaj AGATAtje Mieszkam w Deventer,okolice Apeldoorn(20min),troszke dalej Arnhem(40min)
A Ty dokladnie gdzie mieszkasz??? My o dzidzie bedziemy starac sie w lutym,moze uda nam sie wrocic z nart juz w trojke :D wie weet?? Ciesze sie ze sie odezwalas.Moze bysmy ktoregos dnia porozmawialy przez skype?? ;D W moim profilu jest podany moj adress mail
Zycze Ci milego dzionka papapa

reklama
Do góry