reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze malusie-czerwcowe brzusie

ja teraz studiuje malarstwo dlatego mam takie rozne ciekawe egzaminy :D

oj , a czekoladki to polecam w Antwerpii Elisa Pralines!!!!PYSZNE!
co do butikow to jest jeden super z ubraniami ciazowymi(FORMES), cudownymi poprostu,ale ceny.............nie na studencka kieszen,chyba ze ktos z rodziny zapragnie mnie uszczesliwic na Boze Narodzenie :D

reklama
HE, HE przejzalam stronki i oba adresy zarowno jesli chodzi o czekoladki jak i ciuszki wygladaja niezwykle zachecajaco ;D Ciuszki przypominaja troche nasz Solar tyle ze rzeczywiscie ceny raczej belgijskie. No a idea z prezentem swietna.
A swoja droga to jak sobie popatrzylam na te stronki to przypomnialy mi sie te wszystkie deszczowe belgijskie lata, moj wysluzony rower, tysiace kafejek, frieten i cala reszta..... no i zal. Dobrze tylko, ze do swiat blisko i jest kogo tam nawiedzac :)
a swoja droga masz juz wlasne prace?

::) Hej dziewczyny, tak cztam i czytam i zazdroszczę Wam, ja jak na razie czekam i mam skromną nadzieję że me przeczucia się sprawdzą( dobrze że mam pracę to nie myślę 24 na dobę o brzuszku). I chociaż planowałam to nei wiem czemu sądzę że nic nie wyszło nam.....poczekam jeszcze troszkę i się dostaram więcej  ;) Bo jeśli idzie o brzusio to ja zawsze miałam elastyczne mięsnie i duży żołądek więc jak zrobie fotkę to będzie wyglądać na 6-7 miesięcy  ;D. Pozdrawiam Belgię ja jestem w Holandii, ale niderlandzki to jeszcze długi etap nauki .
Buziaczki dla Was

url=http://www.baby-gaga.com/]
dev181pr___.png
[/url]

cicha pisze:
a swoja droga masz juz wlasne prace?
wlasna jak najbardziej, ale ze poszlam w kierunki artystyczno-kreatywne to narazie malo regularna.....
a ty co ciekawego porabiasz po studiach w Leuven? :D

Paulinko jak ja swoj brzuszek sfotografuje (a dzisiaj sie sejsa szykuje) to tez bedzie wygladal sporawo ;D
cotam, moze mi szybciej beda ustepowac miejsca w tramwaju ;) :p

Witajcie kochaniutkie! Nie wiem jak to się stało ale jakoś chyłkiem cichcem przemknęłam do was!!!!!!!! ;D Teraz zamartwiam się czy wszystko jest dobrze, bo kreseczki na teścikach są jeszcze bardzo jasne :(

Czesc, jak Wasze samopoczucie dziś, ja tylko siusiam dużo, a tak poza tym nic innego nie widzę u siebie, ponoć każdy ma to inaczej.....Ale czy któraś z Was też tak bardzo pragnęła być w ciaży że poza tym nie widziała świata??? Buźka na miły wieczór.

Moppie ik hou van jou!

cześć zapisuję się do czerwcówek. WG mnie wyszedł 1 dzień lata SUPER w dodatku to nasza rocznica ślubu i mojego męża urodziny.Pozdrawiam wszystkie letnie mamy

Drogie Panie! Mam obiecane zdjecia brzuszka ;D
nie wiem jak udalo mu sie urosnac bo mam wrazenie, ze nic nie jem przez te mdlosci.....ale na pewno jest wiekszy niz byl. Taki troche jak przed @, ale za nic w swiecie nie da sie go splaszczyc!Na drugim zdjeciu nie wciagnelam zoladka wiec jest jeszcze efektowniej :p ;D ;)
belly.jpg

koszulka.jpg

Mam nadzieje, ze nastepne mamy tez cos szybko umieszcza tutaj!

reklama
Agatatje -brzuszek niczego sobie:)-no no:)- śliczniuni i już widac to zaokraglenie. Obiecuję, ze i ja swój wkrotce wkleje!!..wstrzymam sie do srody..po wizycie u gin:)

Sumka- patrzę na Twój suwaczek hmm..dzidzia młodsza od mojej, a obliczyłas, ze przyjdzie na świat 1 czerwca..a ja 15..a raczej 18- ze wzgledu na dłuższe cykle..hmm..Pewnie lekarz roztrzygnie kto ma rację;):):)

Pozdrawiam Wszystkie Piękne Czerwcowe Mamusie;0
To najpiękniejsza nasza jesien;):)..zima..wiosna..i przecudowne będzie lato:)

Do góry