reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

ardzesh kota i teściową za okno bym wyrzuciła

-j- tak myślę ,że to może brzuszek ,chociaż dzisiaj wróciliśmy do starego rytmu dnia i było ok .Teraz sam ładnie zasnął i na razie śpi .Ciekawa jestem do której pośpi

reklama
Amelia- hi hi hi, Ty szkodniku....:-D:-D:-D

Jolku- może ząbków się doczekamy?? a Niko niech śpi do rana, do rana, hej!!

Ardzesh- zabiłabym stwora, a i jej kotu też by sie oberwało!!!:-p;-)Biedna Milka- całuj od cioci M.:cool2:

Gabrys juz tez pieknie spi u nas juz jakis czas wychozi jedna drzemka ok 2 godz ale czasem wiadomo zachce mu sie wziasc druga jesli jeste przed 17.00 to mu pozwalam jesli juz o 18.00 to go przetrzymuje - ostatnio odzyskalam w ten sposob wieczory i bardzo to sobie cenie :-),

bo w dzien nie mama czasu na nic napiszcie mi dziewcznki czu wasze maluchy tez tak wisza Wam u nogi normalnie nic nie idzie zrobic:dry:

A my dzis pojechalismy znow na te testy alergiczne i diagnoza taka :

Gabrys uczulony na 3 sposrod 90 testowanych alergenow : bialko mleka , laktoza i najgorsze roztocza kurzu domowego , na szczescie ta babka tez odczula ta sama metoda na jeden alergen przypadaja 3 sesje odczuleniowe i na 4 sprawdza sie czy jest dziecko odczulone i tak kazdy alergen po kolei , znam 2 osoby ktore odczulily w ten sposob dzieci wiec jestem dobrej mysli

A co do kotow biedna Mila :no: koty maja swoje charakterki niektore sa spokojne takie poduszkowce a inne wariaty rzucaja sie na wszystko co sie rusza

ja pierdziele biedny Gabryś

ej -j- to się tylko tak wydaje. Nie na laskach ,poszedł z kuzynką ,a moją chrześniaczką do wspólnego kolegi na bilard .Całe dnie siedzi na kompie to poprosiłam Darię żeby go gdzieś wyciągnęła . Mam do nich zaufanie to wiem ,że jest ok .Włosów mam mało to po co jeszcze się ich pozbywać w takiej głupiej sprawie:-D:-D:-D:-p

Gabrys juz tez pieknie spi u nas juz jakis czas wychozi jedna drzemka ok 2 godz ale czasem wiadomo zachce mu sie wziasc druga jesli jeste przed 17.00 to mu pozwalam jesli juz o 18.00 to go przetrzymuje - ostatnio odzyskalam w ten sposob wieczory i bardzo to sobie cenie :-),

bo w dzien nie mama czasu na nic napiszcie mi dziewcznki czu wasze maluchy tez tak wisza Wam u nogi normalnie nic nie idzie zrobic:dry:

A my dzis pojechalismy znow na te testy alergiczne i diagnoza taka :

Gabrys uczulony na 3 sposrod 90 testowanych alergenow : bialko mleka , laktoza i najgorsze roztocza kurzu domowego , na szczescie ta babka tez odczula ta sama metoda na jeden alergen przypadaja 3 sesje odczuleniowe i na 4 sprawdza sie czy jest dziecko odczulone i tak kazdy alergen po kolei , znam 2 osoby ktore odczulily w ten sposob dzieci wiec jestem dobrej mysli

A co do kotow biedna Mila :no: koty maja swoje charakterki niektore sa spokojne takie poduszkowce a inne wariaty rzucaja sie na wszystko co sie rusza
dostałaś skierowania na te testy? gdzie to się robi?

Ja dziś zauważyłam u Maksia takie wypieki na policzkach i delikatne krostki. Obawiam się, ze winowajcą jest mleko krowie. Zmian innych brak.

reklama
Ja dziś zauważyłam u Maksia takie wypieki na policzkach i delikatne krostki. Obawiam się, ze winowajcą jest mleko krowie. Zmian innych brak.

habciu Niko też dzisiaj takie miał .Rano dałam mu jajko gotowane , a po południu byłam na dworze i też się zastanawiam, czy od jajka czy od mrozu?

Do góry