reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

ulinka - my się chustowałyśmy i mam nadzieję, że na wiosnę znowu zaczniemy, bo jak nie, to wkurzę się, że kasa na marne poszła! A co do metod motania to polecam inne forum. http://www.chusty.info/forum/
Ja jak miałam problem, to poszłam na warsztat :) rewelacyjni ludzie i miłe spotkanie.

(a tu na forum siedzę już prawie rok i 9 miesięcy i jakoś spotkanie nie może wypalić ;-):-p:-D a tam w ciągu dwóch tygodni spotkanie doszło do skutku!:-p)

Ostatnia edycja:
reklama
femme ja nie pozwalam się J bawić w nocy. Nie ma mocnych na to. Noc jest od spania. Ma już prawie rok i nie było nocy, żeby się bawił. Będę go lulać aż do skutku. Oczywiście jak się drze to go uspokoję, mówię po cichu, szukam czegoś co by dało efekt. I to z wyjściem do światła wyszło zupełnie przypadkiem.

mamaflavii wspaniale wiesci,wierze ze,teraz bedzie juz tylko lepiej:tak:Usciski dla Julianka:*
elunia super,ze Igunia ma dobre wyniki:happy2:

A to mnie zaskoczyłyście, myślałam, że czas na chustowanie mamy już za sobą :) Człowiek się uczy całe życie. ardzesh mnie tak brakuje kontaktu w realu z sensowną osobą mającą dziecko w zbliżonym wieku, że poszukam na pod-forum regionalnym. Niestety moje nawet najbliższe koleżanki nie mają dzieci, są raczej na etapie studiów, które zaczęły zaraz po liceum, czyli wtedy kiedy ja założyłam rodzinę. A brakuje czasem tego, forum to nie wszystko, nie zawsze ma się dostęp, no i spędzając czas tutaj, mam wrażenie i wyrzuty sumienia, że zabieram go dziecku. Mając w realu kogoś na podobnym etapie życia w chwili obecnej, można by ciekawie wykorzystać czas z dzieckiem.

Eluś no to pięknie. Ja byłam od początku pewna, że Iga ma tę opaleniznę po marchewce :tak: Mi mój mąż cały czas powtarza, że mam brać przykład z córki i jeść marchewkę, bo jestem już blada jak śmierć ;-)

Hihi agniesia nie tylko ty jestes blada:)Chyba najwyzszy czas cos z tym zrobic:)))Solarium nie lubie, chociaz czasem mozna sobie pojsc.

halmarta ja się ostatnio nasłuchałam tyle o szkodliwości solarium, że wcale mnie tam nie ciągnie. Ale jak dalej tak pójdzie, to chyba zaliczę ze 3 wizyty :tak:
O i zaczęło się, mała już płakała przed sekundą i nadal mruczy. Qrcze chyba nocka będzie znów wesoła :baffled:

reklama
Ela- :-):-):-) super!!

u nas płacze nocne były przez zęby.:-( przez tydzień teraz tak trochę było niespokojnie, ale już ze trzy- cztery noce spokojniej. ale przed snem jest paracetamol, bo na wieczór całe łapy lądują w mordce...:-(

Do góry