reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
Gabrys strasznie duzo gada tak po "chinsku" musze go nagrac bo naprawde idzie sie posikac ze smiechu :-D a tak to baba owszem , mama jak mu zle, a jak jest na maksa wkurzony to wrzeszczy nieeeeee

Zasypia ladnie odkad wprowadzilismy ksiazeczkowy rytual przed snem za to dzis obudzil sie o 3.30 w nocy i lazil mi po glowie godzine po czy zasnal by wstac o 6.00:wściekła/y:, dotad pozwalam mu brac drzemki w ciagu dnia jak chcial i kiedy chcial zaskutkowalo to totalnym rozstrojeniem i potem szlal mi wieczorem do 22.00 teraz ja ustalam mu drzemki jak trzeba lekko przymuszam do spania jak jest juz 17.00 przetrzymuje go wtedy do wieczora i jest o niebo lepiej

Pozdrowienia dla wszystkich choruskow i gratulacje dla mobilnych maluszkow!:-)

U nas od nowego roku bylo bardzo zle, ale duzo by pisac, a nie chcialabym smecic. Maly na szczescie wraca juz do sil.:tak:

Adas robi sie coraz sprawniejszy manualnie - nasladuje prawie wszystko co mu sie pokaze, rozpoznaje przedmioty i je wskazuje, ale za to motorycznie jestesmy sto lat za murzynami:-p Aha i mamy nowe zebole:-)
Babcia i dziadek go ROZPUSZCZAJA, bo rozpieszczaniem tego nazwac nie mozna, ale co tam tak razdko go widuja...;-)

ana czytasz ksiazeczki? tez bym chciala zaczac ale to na razie nie mozliwe bo kazda ksiazke jak widzi to od razu ja bierze i wyrywa kartki :-p na razie przed snem opowiadam mu bajki i idzie mi coraz lepiej tylko ze pomysly na historie mi sie juz koncza :dry:

Ja powoli juz czytam. Najbardziej podoba mu sie bajeczka "Kotek był chory". Dzisiaj u mojego szkrabka pojawiły sie rumience na policzkach. Goraczki nie ma. Wiecie moze od czego moze to byc?

halmarta u mnie teraz mały miał takie strasznie mocno czerwone rumieńce. Wczoraj wieczorem zaczęły powoli znikać. Sama też nie wiem z czego to się wzięło.
A krzyś powolutku wraca do zdrowia....

szczęśliwa zdrówkujcie

u nas z mówieniem to jest tatatata ,eik,. baba ,papa no i wczoraj było mama ale to tak nieświadomie .No i dobrze niech woła tata to mama będzie miała trochę wolnego .

O spaniu nie piszę, bo co się pochwalę to mi się dziecko psuje.

O zębach też przestaję , ani widu ani słychu .Już nawet przestałam sprawdzać czy ich nie widać:no:

reklama
maltanka gratuluję następnego ząbka:-)
U Miłosza idą 2 górne jedynki i znowu naraz. Cierpi dodatkowo przez to.:-(
A tak skubany powtarza słowa że pamięta je długo. Jak powiem do niego tany, tany i leci muzyka to on tańczy. :tak:
A co najlepsze nie umie powiedzieć papa. Uczyłam go a on i tak woli inne słówka niż to.
Zasypia tylko przy muzyce, ma to po mnie.:tak::-D

Do góry