reklama
oj habciu niech Maksiu szybko zdrowieje coś nam się dużo chorowitków zrobiło na ten koniec roku
Iga kaszle dalej syropy trochę pomagają ale jest wojna z ich podawaniem krzyk i histeria i wyrywanie mi się z rąk i tak 3 razy dziennie...
Iga kaszle dalej syropy trochę pomagają ale jest wojna z ich podawaniem krzyk i histeria i wyrywanie mi się z rąk i tak 3 razy dziennie...
maltanka
Fanka BB :)
zdrówka dla chorowitków 
ja daję cebion multi ale u nas nie ma żadnych problemów

mamusie jesli ktoras z Was podaje to wezcie to pod uwage...cebion zwykly podobno nie uczula..multi ma olejek pomaranczowy w skladzie. No i teraz od kilku dni pijemy rano tran.
ja daję cebion multi ale u nas nie ma żadnych problemów
zapmarta
Karolkowa mama
ojej to ja mam złote dziecko do leków. Na wszystko tak szeroko otwiera dzioba, że szok.
Chorowitkom zdrówka życzę duuużżżżoooo !!!!
agi, tak piszesz o tym, że Miłoszek ma problemy z zasypianiem. Zastanawiam się czy ty wprowadziłaś pewne rytuały do rozkładu dnia, posiłki o stałych porach, spacer itd. Może warto kłaść go o stałej porze ???
Nie wiem, może się nie znam, ale wydaje mi się, że dzieci nie bawią się w nocy po tyle godzin
Może on nie wie, że przyszedł czas na wyciszanie i spanie. Trzeba go tego nauczyć.
Powodzenia.
agi, tak piszesz o tym, że Miłoszek ma problemy z zasypianiem. Zastanawiam się czy ty wprowadziłaś pewne rytuały do rozkładu dnia, posiłki o stałych porach, spacer itd. Może warto kłaść go o stałej porze ???
Nie wiem, może się nie znam, ale wydaje mi się, że dzieci nie bawią się w nocy po tyle godzin

Może on nie wie, że przyszedł czas na wyciszanie i spanie. Trzeba go tego nauczyć.
Powodzenia.
maltanka
dokładnie u nas o 19.30 jest kąpanie, kaszka i spanie i staram się tego trzymać

agi0506
Oto chodzi że ma stały rytm dnia. A jak byłam miesiąc temu u lekarza to była matka też z dzieckiem starszym od Miłosza o 1 mc i też miała taki problem. I lekarz nakrzyczał że od innego pediatry dostała leki na sen które nie można dawać dziecku. Po prostu trzeba to przeczekać i nie które dzieci tak mają. Moja mama powiedziała że ja i siostra tak samo miałyśmy. Ale pocieszyła mnie że za kilka miesięcy to minie buuuojej to ja mam złote dziecko do leków. Na wszystko tak szeroko otwiera dzioba, że szok.
Powodzenia.

Ale ma tak od ponad 2 tyg. Przeczekam to jakoś chociaż jestem zmęczona.:-( A chodzi spać około 20 codziennie a i tak staję potem i nie śpi. Śpi w dzień o porach których zawsze ma spanie.Je też o stałych porach i tak samo na dwór idzie. I po prostu coś mu się przestawiło.Ale skubany wie co to noc i dzień.Wycisza się po kąpieli zawsze ale potem mam urwanie głowy jak wstanie. Wczoraj poszedł spać jak zawsze przed 20 a wstał o 22. Poszedł spać po 24.:-(
Ostatnia edycja:
Zdrowka dla chorych dzieciaczkow!
agi wspolczuje nocnych maratonow... jak ja sie ciesze ze takiego czegos nie doswiadczylam, bo Maciek nawet jesli sie obudzi to zasypia po wypiciu herbatki. ;-)
U nas nie ma scisle stalego rytualalu dnia tzn posiki je regularnie co 3h, ale.... jesli chodzi o spacer to idziemy jak jest mozliwosc, z kapiela tak samo, niby przewaznie jest to 19 ale jak umyje go w poludnie, albo wcale to nie widze roznicy w jego spaniu. Tak sam potrafi nieraz zasnac o 19 i spac w miare spokojnie cala noc, a nastepnego dnia zasnac o 21 i wybudzac sie czesto
agi wspolczuje nocnych maratonow... jak ja sie ciesze ze takiego czegos nie doswiadczylam, bo Maciek nawet jesli sie obudzi to zasypia po wypiciu herbatki. ;-)
U nas nie ma scisle stalego rytualalu dnia tzn posiki je regularnie co 3h, ale.... jesli chodzi o spacer to idziemy jak jest mozliwosc, z kapiela tak samo, niby przewaznie jest to 19 ale jak umyje go w poludnie, albo wcale to nie widze roznicy w jego spaniu. Tak sam potrafi nieraz zasnac o 19 i spac w miare spokojnie cala noc, a nastepnego dnia zasnac o 21 i wybudzac sie czesto

Habciu zdrowka Maksiowi zyczymy!! niestety wiemy co to inhalacje, bo przeszlismy to w szpitalu...ja tam bralam go na kolano, maseczka na buzie i telefon do raczki, bo to go interesowalo na dluzej..najgorsze byly pierwsze dwa-trzy dni...potem sie przyzwyczail..nawet kubki juz potem sobie tak przykladal jak te maseczke i sapal w nie
Agi a ile Miloszek spi Ci w dzien? moze za dlugo?
Agi a ile Miloszek spi Ci w dzien? moze za dlugo?
reklama
paulusia2209
habciu współczuje Maksiowi, bidulek tyle musi się przemęczyć. Trzymamy kciuki oby paskudztwo szybko od Maksia poszło.Buziaczki
Agi współczuję

Agi współczuję