reklama
Zuzia24
Fanka BB :)
zdrowka zyczymy chorowitkom
Antar ja tez bym sprawdzila uszy
Antar ja tez bym sprawdzila uszy
pbg
mama Zuzanki ;)
To moje dziecko zostaje z każdym chętnie i nie płacze. Wiadomo, że mama jest najważniejsza i gdy przychodzę po nią to się długo nie odkleja, no i gdy do wyboru ma ukochaną babcię i mamę to zawsze woli się bawić z mamą. Cieszę się, że bezproblemowo zostaje z innymi, bo w końcu zacznie wam taki totalny brak swobody ciążyć, albo zdecydujecie się na kolejne dziecko to wtedy zacznie się dramat... Ja na szczęście pracuję na krótkie nocki i wychodzę gdy mała śpi i wracam gdy mniej/więcej się budzi i nie odczuwa mojej nieobecności, a gdy idę na uczelnię to tylko 3-4 h z dziećmi w żłobku
mary105
Fanka BB :)
Moja Zosia zostaje z mężem albo moją mamą jak gdzieś idę Nie próbowałam jej na razie zostawić z nikim innym.
antar znowu ta pasterella w nosku :-( I co dalej antybiotyk?
A uszka to od czego? od ząbków?czy przez katar?Słyszałam gdzies że przez ząbkowanie też mogą mieć dzieci problemy z uszkami?
U nas dzisiaj Zosia pierwszy raz zasneła wieczorem bez cycusia:-) Niby miałam już kończyć karmienie ale w nocy kiedyś karmiłam 2 razy potem jak wprowadziłam wieczorem butelkę to w nocy budziła się tylko raz W piątek i sobotę dostała jak zwykle wieczorem butelkę potem trochę pocycała i zasnęła sama w łóżeczku No i spała do rana:-) Wczoraj zasneła przy piersi i była pobudka o 23 na przytulenie i troche płaczu bo zaraz odłożyłam do łóżeczka i potem o 4 pobudka na karmienie.
Dzisiaj dostała butelke i gdybym ja przystawiła to za pewno znowu by zasneła przy cycku Więc stwierdziłam ze nie będzie cycusia i moja mała spokojnie zasneła w łóżeczku Myślałam że będzie trochę płakac Więc może ona nie potrzebuje tego cycusia:-( Zobaczymy jak nocka minie
antar znowu ta pasterella w nosku :-( I co dalej antybiotyk?
A uszka to od czego? od ząbków?czy przez katar?Słyszałam gdzies że przez ząbkowanie też mogą mieć dzieci problemy z uszkami?
U nas dzisiaj Zosia pierwszy raz zasneła wieczorem bez cycusia:-) Niby miałam już kończyć karmienie ale w nocy kiedyś karmiłam 2 razy potem jak wprowadziłam wieczorem butelkę to w nocy budziła się tylko raz W piątek i sobotę dostała jak zwykle wieczorem butelkę potem trochę pocycała i zasnęła sama w łóżeczku No i spała do rana:-) Wczoraj zasneła przy piersi i była pobudka o 23 na przytulenie i troche płaczu bo zaraz odłożyłam do łóżeczka i potem o 4 pobudka na karmienie.
Dzisiaj dostała butelke i gdybym ja przystawiła to za pewno znowu by zasneła przy cycku Więc stwierdziłam ze nie będzie cycusia i moja mała spokojnie zasneła w łóżeczku Myślałam że będzie trochę płakac Więc może ona nie potrzebuje tego cycusia:-( Zobaczymy jak nocka minie
Ostatnia edycja:
zapmarta
Karolkowa mama
Potwierdzam, Zuzia jest mega fajowa i grzeczniutka. U mnie na rękach nawet się nie skrzywiła:-)
chorowitkom życzę zdrówka.
U nas na razie spokój z ząbkowaniem, a dolna dwójka to był istny koszmar, równo tydzień płaczu i stanu podgorączkowego. Widzę, że na górze coś się wykluwa, ale jest spokój. Oby tak zostało...
chorowitkom życzę zdrówka.
U nas na razie spokój z ząbkowaniem, a dolna dwójka to był istny koszmar, równo tydzień płaczu i stanu podgorączkowego. Widzę, że na górze coś się wykluwa, ale jest spokój. Oby tak zostało...
ana545
Mama Gabrysia
Antar bardzo wspolczuje a co z tym anybiotykiem dobry dobrali moze on nie dziala jak powinien? Ucaluj Zosienke
My wczoraj w nocy mielismy dym maly plakal i cos wydziwial w koncu zasnal na moim brzuchu , oczywiscie poki co zwalam to na zeby ,ale szkoda mi go
Gabrys tez zostanie z babciami bez problemu nawet z ta ktora malo zna no i z tata czesto zostaje ale widac ze teskni za mamusia i takie smutne oczka ma
Zdrowczka kochane
My wczoraj w nocy mielismy dym maly plakal i cos wydziwial w koncu zasnal na moim brzuchu , oczywiscie poki co zwalam to na zeby ,ale szkoda mi go
Gabrys tez zostanie z babciami bez problemu nawet z ta ktora malo zna no i z tata czesto zostaje ale widac ze teskni za mamusia i takie smutne oczka ma
Zdrowczka kochane
reklama
Gracjanek wciaz budzi sie w nocy(w sumie tak nie do konca w nocy bo punktualnie o 23)na mleczko,poki co nie mam zamiaru go od tego odzwyczajac,bo widocznie tego potgrzebuje
Wszystkim naszym kochanym maluszkom zycze duzo zdrowka
Wszystkim naszym kochanym maluszkom zycze duzo zdrowka