ana545
Mama Gabrysia
Wlasnie przetrzymalam urwisa tak jak radzilyscie wstal dzis o 8 o 11.00 wzial drzemke godzinna a potem mimo moich staran nie chcial wziasc popoludniowej a widzialam ze byl zmeczony o 18.00 szykowal sie do tej drzemki a ja o nie kochany wykapalam go i jeszcze przetrzymalam do 7 biedy slanial sie tak ze lecial przez rece teraz spi i mam nadzieje ze juto juz wezmie drzmki normalnie
Gabrys nie moge narzekac budzi sie tylko raz w nocy tak ok 3 - 4 rano zawsze daje mu mleczko i czasem pobuszuje w lozku chwilke i spi do rana
Z tata on jest zawsze bardzo grzeczny bawi sie sam lezy sobie w kojcu lub siedzi w krzeselku a ze mna masakra wszytsko mu sie nudzi wszystko nie tak zada wiecej atrakcji i nawet chwile sie soba nie zajmie , moj M wstaje w nocy mu zrobic mleczko taki ma obowiazek no ale on nie pracuje poki co
Szczesliwa zdroweczka dla Was trzymajcie sie
A dzis Gabrys zaczal tanczyc buja sie do muzyki bardzo mnie to bawi
Gabrys nie moge narzekac budzi sie tylko raz w nocy tak ok 3 - 4 rano zawsze daje mu mleczko i czasem pobuszuje w lozku chwilke i spi do rana
Z tata on jest zawsze bardzo grzeczny bawi sie sam lezy sobie w kojcu lub siedzi w krzeselku a ze mna masakra wszytsko mu sie nudzi wszystko nie tak zada wiecej atrakcji i nawet chwile sie soba nie zajmie , moj M wstaje w nocy mu zrobic mleczko taki ma obowiazek no ale on nie pracuje poki co
Szczesliwa zdroweczka dla Was trzymajcie sie
A dzis Gabrys zaczal tanczyc buja sie do muzyki bardzo mnie to bawi