reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

Kurczę, nie wiem czy dobrze robię, bo nie mam z tym doświadczenia, ale jadę z Kaliną do lekarza zaraz, bo w nocy miała gorączkę 38,7. Ogólnie od trzech nocy gdzieś strasznie stęka i spać nie może, ciągle się wierci, smaruje jej dziąsła żelem to na trochę pomaga, ale ta gorączka zbiła mnie z tropu. Dałam jej czopka, rano obudziła się bez gorączki, ale ogólnie jakaś taka apatyczna jest ;/
Mam nadzieję, że to trzydniówka, bo od zębów tak wysoka być chyba nie może.

reklama
labudka widzalam na foteczce ze obcielas malego :tak: scinalas go nozyczkami czy maszynka? Moj maluch tez juz jest zarosniety i chcialam pozbyc sie nadmiaru wloskow jednak boje sie ze maszynka za krotko go obetnie :tak:

larkaa jezeli bardzo niepokoisz sie o Kalinke to idz to lekarza,ale ja stawiam na zabki;-)
nimfi my juz dwa razy scinalismy malego maszynka,przeciez nawet jesli obetniesz za krotko wlosy szybko odrosna

A ja wczoraj przeczytałam posta AgnieszkiP i zrobiłam dziś w nocy zupełnie inaczej. Jak Jurand się obudził pierwszy raz dałam mu jeść była to 24:30- zjadł nie dużo, ale spał już do rana, przed piątą się obudził i znów mu chciałam dać jeść, ale sam zasnął. Za 1h się znów obudził i dałam jeść i spał do 6:30. Ciekawa jestem jak będzie dalej.

mysia wiem ze odrosna :-) ale wtedy bedzie mu widac lysinke z tylu glowki to by wygladal gorzej niz taki zarosniety jak jest teraz ;-) Twoj nie bal sie maszynki? Moj boi sie suszarki do wlosow jak ja zblizam do niego

A moja Młoda jak zasnęła wczoraj o 20. to obudziła sie o 24.15, wzięłam ją do nas, ciut pocysiała i spała do 7.30- bez nocnego jedzenia, zadnego marudzenia, no nic. :szok:szkoda, ze nie odożyłam jej do łóżeczka, ale zasnęłam jak zabita... oglądałam 44-sekundową walkę Pudziego z Najmanem:sorry:

Larka to pewnie nic groznego ale obserwuj mala czy nic sie z tego nie wykluje

Gabrys daje czadu nadal teraz sobie zasnal ale wcale mnie to nie cieszy bo bedzie buszowal do pozna chcialabym unormowac mu jakos drzemki w ciagu dnia bo juz calkowicie sie rozregulowal zasypia kiedy popadnie i mimo zmeczenia wyglada tak jakby bronil sie przed spaniem- nie chce jakiejsczabawy przegapic czy co :crazy:

No i ja mam rozwalony dzien ani nic umyc ani wyprac jem co wpadnie pod reke mam nadzieje ze to szybko minie

Wydaje mi sie ze on sie ze mna nudzi o obudzil sie papap

reklama
larka u mnie Ala 2 tyg. temu wlasnie mi tak zaczęła gorączkować ok.38,5 miała i tak przez 4 kolejne dni a później gorączka odeszła i spokój. Nie byłam u lekarza z nią tylko zbijałam temperature, ale wydaje mi sie, ze u Ali to były ząbki... więc obserwuj Kalinkę i zbijaj gorączke syropkami i zimne okłady na główkę, jak będzie dalej wysoka to i nóżki obłóż zimnymi okładami... Nie martw sie będzie dobrze :)

Do góry