paulusia2209
Fanka BB :)
Też ją oglądałam,ale spodziewałam się lepszej walkioglądałam 44-sekundową walkę Pudziego z Najmanem
larka mam nadzieje że to nic poważnego,buziolki dla Kaliny
wy tu o obcinaniu włosków a Nice dopiero rosną hehehe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też ją oglądałam,ale spodziewałam się lepszej walkioglądałam 44-sekundową walkę Pudziego z Najmanem
Witajcie poczytuje Was codziennie ale tak jakos nie mam siły pisać... zimowa depresja u mnie jak co roku...
wróciliśmy, wszystko ok, jak gorączka będzie do poniedziałku to znowu do lekarza mamy iść :|
Gabrys daje czadu nadal teraz sobie zasnal ale wcale mnie to nie cieszy bo bedzie buszowal do pozna chcialabym unormowac mu jakos drzemki w ciagu dnia bo juz calkowicie sie rozregulowal zasypia kiedy popadnie i mimo zmeczenia wyglada tak jakby bronil sie przed spaniem- nie chce jakiejsczabawy przegapic czy co
No i ja mam rozwalony dzien ani nic umyc ani wyprac jem co wpadnie pod reke mam nadzieje ze to szybko minie
Wydaje mi sie ze on sie ze mna nudzi o obudzil sie papap
a u nas nocka okropna prawie w ogóle nie spałam mała ma zapchany nosek do tego biegunka i bolący brzuszek nawet na rękach co chwilkę płakała. Espumisanprzynosił ulgę ale tylko na godzinę i za godzinę powtórka z rozrywki i tak cała noc.
Dziewczyny jakie mleko dajecie maluchom bo ja daję teraz bebiko ale mam wrażenie że nocne bóle brzuszka pojawiły się właśnie po zmianie mleka na bebiko. Chyba muszę pomyśleć o zmianie na inne tylko nie mam pojęcia na jakie.
a teraz spryciarz już tak się układa, że mogę się swobodnie położyć i go nie trącić nawet ale, że ja wredna małpa jestem to mu wtedy kołdrę zabieram ale najlepsze jest, jak ktoś się pyta jak mały dzisiaj spał, to mąz oczywiście wie najlepiej, że "chyba dobrze, tak jak zawsze"