reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

łoooo ardzesh to się narobiło .Biedniutka Milunka .Jak wydobrzejesz to całuj ją niech wraca do zdrówka .Dobrze ,że możesz być u mamci to troszkę ci pomoże.

Co do kąpieli to my kąpiemy co drugi dzień w wanience ,a co dzień wieczorem doopsko pod kranem jest myte. Używam szarego mydła, bo po innych zawsze była wysypka i tak zostało .Do włosków używamy Hiipa i po kąpieli balsam też z Hippa .Po prostu po urodzeniu w prezętach mieliśmy sporo kosmetyków i tak po kolei wykorzystujemy .Jeszcze nam został parę kremków i balsamów .Do 1,5 roku starczy:-D:-D
Ja przewijaka nie miałam .Mam za to stary stół ,który przykryty jest kocem i prześcieradełkiem z łóżeczka z gumką . Jest świetny ,bo duży to mały się turla we wszystkie strony ,no i cały poobkładany maskotkami to ma zajęcie przy pielęgnacji i przewijaniu

reklama
ardzesh oj ale się porobilo... dobrze, że możesz skorzystać z pomocy mamy. Zdrówka dużo dla was bidulki.
jolek ty to masz doświadczona mamo patent na wszystko - taka żona to skarb po porostu :tak:

haj :-) mam nadzieję że jeszcze nas pamiętacie ;-):-p.

no pewnie że tak:tak:

A jak wieczorem zaświece światło to patrzy w górę i wydaje z siebie okrzyk zachwytu "łooooo":-D:-D.

:-D:-D:-D hooba ale mnie rozbawiłaś z tym "łoooo". musi to strasznie fajnie wygladać

ardzesh dużo, dużo zdrówka przesyłam dla was dziewczyny:tak:

Loo,ale sie rozpisalyscie:-)My kapiemy Gracjanka codziennie przed 19,a do mycia uzywamy kosmetykow johnsona(szampon,plyn do komp.zel do mycia)a potem smarujemy sie oliwka
W pokoiku malego jest mata edukacyjna,a na niej lerzy mata do przewijania i na niej wlasnie zmieniamy pieluchy,ulatwia mi to sprawe,bo mlody bawi sie zabawkami wiszacymi nad nim,choc czasami nawet to nie pomaga i musze walczyc z malym zeby dal mi sie laskiawie przewinac:/

Ardzesh,Milka wracajcie kochane do zdrowia
Labudka no to w koncu sie doczekalas,gratulacje dla Borysa

No najlepsza to jest walka przy przewijaniu:-):tak: I oczywiście kąpiel , wtedy chlapanie i Miłosz wita się z kaczuszką namalowaną:-D
Jak ja nie mogłam doczekać się ząbków, a tu od soboty wyszły 2:-) I teraz znowu dalej ząbkowanie i marudzenie. Mam nadzieję że przez jakiś czas to się uspokoi, ale czarno to widzę. Bo i tak wszystko wkłada do buzi i marudzi.

hej.
Od środy leżę plackiem z grypą u mojej mamy. Mąż pracuje, a ja z gorączką i koszmarnym bólem wszystkiego, nie byłam w stanie opiekować się milą. No i nie obeszło ją choróbsko.
Wczoraj rano dostała gorączki i paskudnego kaszlu. Wczesnym popołudniem temperatura jeszcze jej skoczyła do góry i zaczęła strasznie wymiotować :-( czym prędzej do lekarza.... I okazało się, że ma zapalenie oskrzeli i zapalenie krtani.
Nie poznaję swojego dziecka. Zawsze wulkan energii a teraz leży i nawet głowy nie potrafi podnieść :-:)no::crazy: Bidulka :((
lekarz dał jej antybiotyk. Ale powiedział, że taki stan może utrzymać się nawet 10 dni.

ojejuu
zdrówka dla was!!!!

reklama
Do góry