reklama
agi0506
Fanka BB :)
Mi się wydaje że u mnie krzywo rośnie mu ten ząbek, ale to chyba tylko przewidzenia.
A teraz stoi mi w kojcu i okrzyki szczęścia wykrzykuje:-)
W nocy spał od 20 do 1.30 a potem wstał o 5 i się zaczęło. Strasznie płakał nie mogłam go uspokoić. Poszedł spać po 6 a wstał o 9.30.
A teraz stoi mi w kojcu i okrzyki szczęścia wykrzykuje:-)
W nocy spał od 20 do 1.30 a potem wstał o 5 i się zaczęło. Strasznie płakał nie mogłam go uspokoić. Poszedł spać po 6 a wstał o 9.30.
golimek - tylko pozazdrościć! :-) a pierś niedługo przywyknie do tego, że jest mniej karmień w nocy
A co do kciuka - mówi się trudno Z tym, że u nas na początku było tak, że kciuk był tylko do spania a teraz jest prawie cały czas :-crazy: Czytałam, że to jest rozładowanie napięcia
Ale czym to moje dziecko ma się stresować? Podatkami? ;-)
A co do kciuka - mówi się trudno Z tym, że u nas na początku było tak, że kciuk był tylko do spania a teraz jest prawie cały czas :-crazy: Czytałam, że to jest rozładowanie napięcia
maltanka
dziewczyny, czy Waszym maluchom tez krzywo rosną dolne jedynki?
nam prosto rosną
witajcie mamuśki
my dalej chorujemy. młody ma zatkany nos, dzisiaj idziemy do lekarza.
labudka u nas zabki w miare proste
golimku a ty wiesz, że jak się któraś tutaj pochwali, to zaraz wszystko się zmienia;-)Nie chcę zapeszać, ale moje dziecię 2 noce przespało od 19:30 do 6
Chyba trochę zapomniała o cycku, ale za to on niej nie i lewa pierś koszmarnie mnie boli;/
Coś za coś.
dziewczyny, czy Waszym maluchom tez krzywo rosną dolne jedynki?
Labudka jak Matikowi wychodziła ta jedynka na dole to też miałam wrażenie, że krzywo idzie. ale teraz jak już jest duża to wydaje mi się, że jest ok. w ogóle jakoś dziwnie mu te zęby rosną, tzn w dziwnej kolejności;-) teraz w weekend wyszły mu dwie dwójki: prawa na górze i lewa na dole.
maltanka
:-):-):-)
teraz w weekend wyszły mu dwie dwójki: prawa na górze i lewa na dole.
gratki dla Matika za nowe zębole
ale wam dobrze, jesteście kolejne dwa zęby do przodu.
MILA jest Genialna!!! Juz niedługo zacznie sama chodzic. BRAWO!!!
Maksiu już pięknie raczkuje zasuwa tak szybko, ze nie można go na sekunde zostawić. Chodzi przy wszystkim, przy ścianie, łózku, meblach. Otwiera szafki, wyciąga talerze, chodzi przy pchaczu. Co chwila rzuca sobie coś pod nogi i schyla sie podnosi i z powrotek, komicznie to wyglada. A Wasze dzieciątka jak?
Maksiu już pięknie raczkuje zasuwa tak szybko, ze nie można go na sekunde zostawić. Chodzi przy wszystkim, przy ścianie, łózku, meblach. Otwiera szafki, wyciąga talerze, chodzi przy pchaczu. Co chwila rzuca sobie coś pod nogi i schyla sie podnosi i z powrotek, komicznie to wyglada. A Wasze dzieciątka jak?
reklama