reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze maleństwa - pediatra, problemy, radości, jak rosną nasze pociechy

reklama
Mi się wydaje że u mnie krzywo rośnie mu ten ząbek, ale to chyba tylko przewidzenia.
A teraz stoi mi w kojcu i okrzyki szczęścia wykrzykuje:-)
W nocy spał od 20 do 1.30 a potem wstał o 5 i się zaczęło. Strasznie płakał nie mogłam go uspokoić. Poszedł spać po 6 a wstał o 9.30.

golimek - tylko pozazdrościć! :tak::-) a pierś niedługo przywyknie do tego, że jest mniej karmień w nocy :)
A co do kciuka - mówi się trudno :) Z tym, że u nas na początku było tak, że kciuk był tylko do spania a teraz jest prawie cały czas :-:)crazy: Czytałam, że to jest rozładowanie napięcia :confused2:
Ale czym to moje dziecko ma się stresować? Podatkami? ;-):-D

Nie chcę zapeszać, ale moje dziecię 2 noce przespało od 19:30 do 6:szok:
Chyba trochę zapomniała o cycku, ale za to on niej nie i lewa pierś koszmarnie mnie boli;/
Coś za coś.
golimku a ty wiesz, że jak się któraś tutaj pochwali, to zaraz wszystko się zmienia:rofl2::rofl2:;-)

dziewczyny, czy Waszym maluchom tez krzywo rosną dolne jedynki?

Labudka jak Matikowi wychodziła ta jedynka na dole to też miałam wrażenie, że krzywo idzie. ale teraz jak już jest duża to wydaje mi się, że jest ok. w ogóle jakoś dziwnie mu te zęby rosną, tzn w dziwnej kolejności;-) teraz w weekend wyszły mu dwie dwójki: prawa na górze i lewa na dole.

MILA jest Genialna!!! Juz niedługo zacznie sama chodzic. BRAWO!!!

Maksiu już pięknie raczkuje zasuwa tak szybko, ze nie można go na sekunde zostawić. Chodzi przy wszystkim, przy ścianie, łózku, meblach. Otwiera szafki, wyciąga talerze, chodzi przy pchaczu. Co chwila rzuca sobie coś pod nogi i schyla sie podnosi i z powrotek, komicznie to wyglada. A Wasze dzieciątka jak?

reklama
Hej ...u nas choróbsko się wdarło:-(
Nie jest zle , ale obydwoje dzieci na antybiotyku . Nie ma kataru ani goraczki tylko kaszel , i mam pytanko czy wy dawalyscie antybiotyk przed jedzeniem czy po?

Do góry